Η Κατερίνα Στικούδη απολαμβάνει τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές της με την οικογένειά της. Η τραγουδίστρια και ο Βαγγέλης Σερίφης υποδέχτηκαν τον δεύτερο γιο τους στον κόσμο, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε ένα βίντεο που παρουσιάζει χαλαρές στιγμές από το φετινό καλοκαίρι. Σε πρώτο πλάνο φυσικά, δείχνει τους γιους της, Βύρωνα και Νικόλα, που απόλαυσαν τα μπάνια στους στη θάλασσα, παιχνίδια και χαμόγελα.

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η τραγουδίστρια έγραψε: «Το πιο γλυκό καλοκαίρι της ζωής μας. Σερίφηδες παντού».

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Σερίφη για τις διακοπές

Από τη μεριά του ο Βαγγέλης Σερίφης δημοσίευσε στο προφίλ του ένα άλλο βίντεο με πλάνα από την Ήπειρο και τις μαγικές διαδρομές που έκαναν οικογενειακά.

View this post on Instagram

A post shared by DjRicoNevma (@djrico99)

Το όνομα του δεύτερου μωρού

Η βάφτιση πάντως του Νικόλα έχει προγραμματιστεί για τις 6 Σεπτεμβρίου και νονά του θα είναι η αγαπημένη φίλη της Κατερίνας Στικούδη, Ελένη Μπαχούμη.

«Καμία σχέση με τον προηγούμενο τοκετό, γέννησα πολύ γρήγορα. Έχω ζήσει τα δυο άκρα. Έχουμε ζήσει μια πολύ δύσκολη γέννα με τον Βύρωνα, και μια πάρα πολύ εύκολη γέννα τώρα με τον Νίκο. Μέσα σε 2,5 ωρίτσες είχαμε τελειώσει. Θα τον πούμε Νίκο, το όνομα του μπαμπά μου. Ο Βύρωνας ξέρει ότι κάποια στιγμή θα έρθει ένας Νίκος στο σπίτι, που θα πρέπει να τον πλύνουμε, να τον φροντίσουμε, να τον ταΐσουμε. Η θεωρία όμως από την πράξη, έχει μια απόσταση», είχε πει χαρακτηριστικά η ίδια στη Super Kατερίνα.