Τρίτη 20 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Μάθιου Πέρι ήταν ερωτευμένος με τη «Μόνικα» από τα «Φιλαράκια»

Ο Μάθιου Πέρι ήταν ερωτευμένος με τη «Μόνικα» από τα «Φιλαράκια»

Ο αείμνηστος ηθοποιός Μάθιου Πέρι φέρεται να μην ξεπέρασε ποτέ όσα ένιωθε για τη συμπρωταγωνίστριά του στα «Φιλαράκια» Κόρτνεϊ Κοξ.

Ο διάσημος ηθοποιός Μάθιου Πέρι φέρεται να ήταν ερωτευμένος με τη συμπρωταγωνίστριά του στα «Φιλαράκια» Κόρτνεϊ Κοξ, με την οποία υποδύονταν το ζευγάρι στη δημοφιλή κωμική σειρά.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο Μάθιου Πέρι είχε έντονα συναισθήματα για την Κόρτνεϊ Κοξ ενώ γύριζαν μαζί τα «Φιλαράκια», υποδυόμενοι το ζευγάρι.

Ωστόσο, εκείνη την εποχή η Κόρτνεϊ Κοξ έβγαινε με τον συμπρωταγωνιστή της στο Scream, David Arquette, τον οποίο παντρεύτηκε το 1999 αλλά χώρισε το 2010.

Η Κόρτνεϊ Κοξ έχει συνδεθεί ρομαντικά με τον κιθαρίστα των Snow Patrol, Johnny McDaid, τον οποίο γνώρισε μέσω του κοινού τους φίλου Εντ Σίραν το 2013.

Ο άγνωστος έρωτας του Μάθιου Πέρι

Το ειδύλλιο της Κόρτνεϊ Κοξ και του Johnny McDaid είχε ένα διάλειμμα το 2015, κατά τη διάρκεια του οποίου η ηθοποιός βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του αείμνηστου συμπρωταγωνιστή της Μάθιου Πέρι.

«Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι ο Μάθιου Πέρι ήταν ένας από τους πρώτους που κάλεσε την Κόρτνεϊ Κοξ αφότου την άφησε ο Johnny. Είχαν στηρίξει ο ένας τον άλλο στο παρελθόν. Δεν υπάρχει καμία πίεση να το ονόμασουν κάπως, αλλά είναι ενθουσιασμένοι να δουν που μπορεί να φτάσει αυτό» δήλωνε πηγή εκείνη την εποχή στον Perez Hilton.

Παρά τις εικασίες, η Κόρτνεϊ Κοξ συμφιλιώθηκε με τον Johnny, ενώ ο Μάθιου Πέρι έκανε σχέση δύο χρόνων με τη Molly Hurwitz.

Ωστόσο, σύμφωνα με διάφορες πηγές, ο Μάθιου Πέρι συνέχιζε να είναι ερωτευμένος μαζί της. «Ο Μάθιου Πέρι δεν κατάφερε ποτέ να την ξεπεράσει» σημειώνουν οι γνώστες.

Ο Μάθιου Πέρι, ο οποίος θα γιόρταζε τα 55α γενέθλιά του στις 19 Αυγούστου, πέθανε τον περασμένο Οκτώβριο από τις οξείες επιπτώσεις της κεταμίνης.

Μετά τον θάνατό του, η Κόρτνεϊ Κοξ απέτισε έναν συγκινητικό φόρο τιμής στον διάσημο ηθοποιό. «Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε στιγμή που είχα μαζί σου Matty και μου λείπεις κάθε μέρα.

Όταν δουλεύεις με κάποιον τόσο στενά όσο εγώ με τον Μάθιου, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που θα ήθελα να μοιραστώ. Προς το παρόν, εδώ είναι μία από τις αγαπημένες μου.

Ο Τσάντλερ και η Μόνικα έπρεπε να περάσουν μια νύχτα στο Λονδίνο, αλλά λόγω της αντίδρασης του κοινού έγινε η αρχή του έρωτά τους. Σε αυτή τη σκηνή, πριν αρχίσει το γύρισμα, μου ψιθύρισε μια αστεία ατάκα για να πω. Έκανε συχνά τέτοια πράγματα. Ήταν αστείος και ευγενικός» υπογράμμιζε η Κόρτνεϊ Κοξ.

Sports in

Ο Ροντινέι τραγουδάει «Κάτω απ’ την πανσέληνό μου» και αποθεώνεται

Ρεσιτάλ Ροντινέι κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024