Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και παραγωγός Ρις Γουίδερσπουν με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της, μοιράζεται μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Το τρυφερό μήνυμα της ηθοποιού

«Χρόνια πολλά στην πιο καταπληκτική μαμά του κόσμου»! έγραψε η σταρ στη λεζάντα. «Φέρνεις τόση ηλιοφάνεια στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ που πάντα πιστεύεις σε μένα και με ενθαρρύνεις. Σε αγαπώ!», συμπληρώνει και φέρνει στο φως της δημοσιότητας δύο κοινές τους φωτογραφίες για την ιδιαίτερη ημέρα.

Οι οικογενειακές φωτογραφίες

Στην πρώτη η Γουίδερσπουν κάθεται δίπλα στη μαμά της φορώντας μία στέκα στα μαλλιά που γράφει «είναι τα γενέθλιά μου» από τους δικούς της εορτασμούς το Μάρτιο ενώ στη δεύτερη, μαμά και κόρη χαμογελούν μέσα σε ένα καφέ.

Σύμφωνα με το People, η ηθοποιός η οποία έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό, γεννήθηκε στη Νέα Ορλεάνη και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο Νάσβιλ του Τενεσί.

Η ζωή μετά τον χωρισμό

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός χώρισε μετά από παραπάνω από μια δεκαετία γάμου με τον Τζιμ Τοτ, όμως είναι ακόμα πολύ επιφυλακτική για να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή.

Η Γουίδερσπουν και ο Τοτ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Μάρτιο του 2023 με μία κοινή τους δήλωση. Είχαν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, τον Τένεσι Τζέιμς, ο οποίος είναι 11 ετών και μοιράζονται από κοινού την επιμέλειά του.