Τρίτη 20 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η Shiloh είναι πια μόνο Τζολί – Αφαιρέθηκε το Πιτ από το επίθετό της

Η Shiloh είναι πια μόνο Τζολί – Αφαιρέθηκε το Πιτ από το επίθετό της

Η κόρη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ αφαίρεσε και επίσημα το όνομα του πατέρα της, κρατώντας μόνο το Τζολί.

Η 18χρονη κόρη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, Shiloh, αφαίρεσε επίσημα το επίθετο του πατέρα της, όπως μεταδίδει το TMZ.

Σύμφωνα με νέα δικαστικά έγγραφα, η κόρη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ ονομάζεται πλέον και επίσημα Shiloh Τζολί, παίρνοντας την έγκριση του δικαστηρίου να αφαιρέσει το Πιτ από το πλήρες όνομά της που ήταν Shiloh Nouvel Jolie-Pitt.

Η αίτηση της Shiloh έγινε απλώς δεκτή χωρίς να ακολουθήσει δράμα για την απόφασή της να αφαιρέσει το Πιτ από το επίθετό της.

H Shiloh αποφάσισε να αλλάξει το όνομά της λίγο μετά τα 18α γενέθλιά της τον Μάιο, υποβάλλοντας το αίτημα μόλις τρεις ημέρες μετά τα γενέθλιά της.

Η νομική κίνηση αποκαλύπτει πολλά για την τρέχουσα κατάτασταση της σχέσης της Shiloh με τον πατέρα της Μπραντ Πιτ, ο οποίος φέρεται να έχει αποξενωθεί από τα έξι παιδιά του με τη λαμπερή ηθοποιό μετά τον χωρισμό τους το 2016.

Μαίνεται ο «πόλεμος» Τζολί – Πιτ

Ενώ η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ έχουν χωρίσει εδώ και οκτώ σχεδόν χρόνια, οι δύο πρώην βρίσκονται στα δικαστήρια σε μια πικρή δικαστική διαμάχη και η Shiloh έχει δηλώσει ότι βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας της.

Η Shiloh δεν είναι το μοναδικό παιδί του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί που αφαίρεσε το επίθετο του διάσημου πατέρα της τους τελευταίους μήνες.

Η Zahara Marley Jolie-Pitt, η οποία υιοθετήθηκε από τον Αντζελίνα Τζολί τον Ιούλιο του 2005 και στη συνέχεια από τον Μπραντ Πιτ στις αρχές του 2006, αφαίρεσε το επίθετο Πιτ από το όνομά της.

Ακολούθησε η Vivienne Jolie-Pitt, την οποία καλωσόρισαν ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί με τον δίδυμο αδερφό της Knox το 2008, μίλησε ως Vivienne Jolie στο Playbill για το The Outsiders του Broadway, όπου εργάστηκε ως βοηθός παραγωγής.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη αντίδραση από την πλευρά του λαμπερού ηθοποιού Μπραντ Πιτ για την κίνηση της κόρης του Shiloh.

Sports in

Η τεχνητή νοημοσύνη «γλέντησε» τον Τσιτσιπά: «Αν ξόδευε λιγότερο χρόνο στις λεζάντες του στο instagram, θα είχε περισσότερα τρόπαια» (pic)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζήτησε από το ChatGPT να τον περιγράψει κι εκείνο τον… δίκασε, με τον Έλληνα τενίστα να δημοσιεύει πάντως στα social media την περιγραφή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024