Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά έζησαν για λίγες μέρες τον έρωτά τους στην Μύκονο προσπαθώντας να τον κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η αντίδραση μπροστά στον φακό

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν κατέστη δυνατό καθώς απαθανατίστηκαν από την πανταχού παρούσα κάμερα του Mykonos Live TV σε τρυφερές στιγμές σε βραδινή έξοδό τους σε εστιατόριο του νησιού.

Όμως το «κυνηγητό» από το Mykonos Live TV συνεχίστηκε και μετά το ρομαντικό δείπνο. Ο ρεπόρτερ του καναλιού «την έστησε» έξω από το μαγαζί περιμένοντας το ερωτευμένο ζευγάρι να βγει για μια δήλωση.

Η σχέση που κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Μόλις ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 τον είδε μπροστά του «πάγωσε»και τον προσπέρασε χωρίς να πει κουβέντα ενώ την ίδια στιγμή η ραδιοφωνική παραγωγός έγινε… «μπουχός» αφού κινήθηκε προς άλλη κατεύθυνση και χάθηκε μες στο σκοτάδι.

Στα ήσυχα μέρη της Μυκόνου

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 κρατούσε το χέρι της ραδιοφωνικής παραγωγού για αρκετή ώρα δείχνοντας την αγάπη που τρέφει προς εκείνη. Οι δυο τους έμειναν για τέσσερις μέρες στη Μύκονο αλλά δεν ήθελαν καμία δημοσιότητα.

Δεν εμφανίστηκαν ούτε στα Ματογιάννια ούτε σε κάποια κοσμική παραλία προτιμώντας ήσυχα μέρη προκειμένου να αποφύγουν τους παπαράτσι.

Η Μαρία Αντωνά ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram χωρίς να ανεφέρει την παρέα της.

View this post on Instagram

A post shared by MARIA ANTONA (@maria_antwna)