Τρίτη 20 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Ραλφ Σουμάχερ «αδειάζει» την πρώην σύζυγό του – Τα αποκαλυπτικά μηνύματα πριν από το coming out

Ο Ραλφ Σουμάχερ «αδειάζει» την πρώην σύζυγό του – Τα αποκαλυπτικά μηνύματα πριν από το coming out

Ο Ραλφ Σουμάχερ ξεμπροστιάζει την πρώην σύζυγό του Κόρα που τον κατηγόρησε ότι δεν την είχε ενημερώσει πριν κάνει τα coming out του. Τα μηνύματα που έδωσε στη δημοσιότητα.

Ο Ραλφ Σουμάχερ αποκαλεί ψεύτρα την πρώην σύζυγό του Κόρα Σουμάχερ και διέρρευσε συνομιλίες τους στο WhatsApp αφού εκείνη ισχυρίστηκε πως έχασε τα καλύτερά της χρόνια μαζί του, ξεσπώντας για το coming out του.

Η Κόρα Σουμάχερ ξέσπασε το Σαββατοκύριακο όταν ισχυρίστηκε ότι σπατάλησε 14 χρόνια παντρεμένη με τον Ραλφ Σουμάχερ που τον Ιούλιο αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Ήταν τον περασμένο μήνα που ο Ραλφ Σουμάχερ αποκάλυψε ότι έχει σχέση με τον Γάλλο μάνατζερ Ετιέν, με την Κόρα Σουμάχερ να δηλώνει ότι ένιωσε να την μαχαιρώνουν στην καρδιά μιλώντας στο Der Spiegel.

Ο Ραλφ Σουμάχερ έδωσε στη δημοσιότητα μηνύματά τους από τον περασμένο χρόνο στα οποία η Κόρα συγχαίρει τον Ετιέν για τον δεσμό τους, υποδεικνύοντας ότι γνώριζε από παλιά. Μια κίνηση που η Κόρα Σουμάχερ περιέγραψε ως αξιολύπητη και παράνομη.

Στα μηνύματα, η Κόρα Σουμάχερ λέει συγχαρητήρια και πως είναι πολύ χαρούμενη για τους δυο τους, καθώς αναφέρει στον Ετιέν ότι της είπαν ότι παντρεύτηκε τον Ραλφ Σουμάχερ επειδή φορούσαν δαχτυλίδια στο δεξί τους χέρι.

Σε μια άβολη ανταλλαγή, ο Ετιέν απορρίπτει τον ισχυρισμό, σημειώνοντας πως στη Γαλλία οι άνθρωποι φορούν τα δαχτυλίδια στο αριστερό τους χέρι μετά τον γάμο.

Η συζήτηση τελειώνει με την Κόρα Σουμάχερ να του λέει «είμαι χαρούμενη για εσάς παιδιά», το αντίθετο δηλαδή από όσα εξέφρασε στη συνέντευξή της στο Der Spiegel.

Τα μηνύματα στον σύντροφο του Ραλφ Σουμάχερ

Ο Ραλφ Σουμάχερ δημοσίευσε το στιγμιότυπο της συνομιλίας ως απόδειξη ότι η Κόρα Σουμάχερ δεν ήταν ειλικρινής για το σοκ και τη θλίψη της για τη σχέση του με τον Ετιέν.

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι η Κόρα μας συνεχάρη τον Σεπτέμβριο του 2023 γιατί νόμιζε ότι είχαμε παντρευτεί» έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram.

«Όπως μπορείτε να δείτε από αυτό το μήνυμα στον Ετιέν προσωπικά. Νομίζω ότι είναι κρίμα για τον Ετιέν και για εμένα να διαδίδει τόσα ψέματα. Και οι δύο θέλουμε απλώς την ησυχία μας» υπογράμμισε ο Ραλφ Σουμάχερ.

Τα μηνύματα της Κόρα στον σύντροφο του Ραλφ Σουμάχερ

Τα μηνύματα της Κόρα στον σύντροφο του Ραλφ Σουμάχερ

Η δημοσίευση των μηνυμάτων προκάλεσε την οργή της Κόρα Σουμάχερ που κατηγόρησε τον πρώην σύζυγό της για μια αξιολύπητη και παράνομη κίνηση.

«Πόσο αξιολύπητος πρέπει να είναι ένας άνθρωπος για να δημοσιεύσει παράνομα προσωπικά μηνύματα WhatsApp για να κρύψει την αλήθεια» έγραψε χαρακτηριστικά η Κόρα στο Instagram.

«Και με μηνύεις ισχυριζόμενος ότι δεν προστατεύω τα προσωπικά σου δικαιώματα ενώ εσύ παραβιάζεις αδιάντροπα τα δικά μου αντί να με πλησιάσεις και τουλάχιστον να μου πεις την αλήθεια τώρα.

Το WhatsApp ήταν η τελευταία μου προσπάθεια να μάθω τουλάχιστον την αλήθεια από αυτόν» σημειώνει χαρακτηριστικά η Κόρη, επισημαίνοντας ότι ο Ραλφ Σουμάχερ της είχε συστήσει τον Ετιέν απλώς ως προσωπικό βοηθό.

Sports in

Η τεχνητή νοημοσύνη «γλέντησε» τον Τσιτσιπά: «Αν ξόδευε λιγότερο χρόνο στις λεζάντες του στο instagram, θα είχε περισσότερα τρόπαια» (pic)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζήτησε από το ChatGPT να τον περιγράψει κι εκείνο τον… δίκασε, με τον Έλληνα τενίστα να δημοσιεύει πάντως στα social media την περιγραφή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024