Η είδηση έχει σκορπίσει την θλίψη στην τοπική κοινωνία της Άρτας, καθώς ο άτυχος άνδρας ήταν κάτοικος της Άρτας.
Τι συνέβη
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, ο άνδρας, ο οποίος είχε πάει για μπάνιο συνοδευόμενος από τη μητέρα του, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα χθες Δευτέρα (19/08) στις 7 το απόγευμα, προκαλώντας πανικό στους λουόμενους που ήταν μάρτυρες του δυσάρεστου περιστατικού.
Οι προσπάθειες να τον επαναφέρουν ήταν άκαρπες
Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας έλειπε αρκετή ώρα από την παραλία και αυτό το γεγονός προκάλεσε ανησυχία στην παραλία.
Άμεσα, λουόμενοι που βρίσκοταν κοντά, έσπευσαν στην θάλασσα και τελικά ανέσυραν τον 62χρονο από το νερό και τον εβγαλαν στην ακτή.
Δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή
Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για ανάνηψη με απινιδωτή, οι προσπάθειες να τον επαναφέρουν ήταν άκαρπες.
Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε γρήγορα στο σημείο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Οι συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί πλήρως, ωστόσο, η νεκροψία – νεκροτομή θα δώσει απάντηση στην αιτία θανάτου του.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.