Για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άλλα αδικήματα συνελήφθη ένας 51χρονος στην Κέα ο οποίος αποπειράθηκε να πυροβολήσει αστυνομικούς ενώ στη συνέχεια τους απείλησε με μαχαίρι.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία  σε βάρος του 51χρονου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοκατοχή-οπλοχρησία, απείθεια, ενδοοικογενειακή βία και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Η καταγγελία

Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία που έγινε εις βάρος του δράστη για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας. Οι αστυνομικοί των αναζήτησαν και τον εντόπισαν στο σπίτι του στη Τζιά.

Εκεί στη θέα των αστυνομικών ο 51χρονος αποπειράθηκε να τους πυροβολήσει με ένα περίστροφο που είχε παράνομα και ακολούθως τους απείλησε με μαχαίρι.

Επίσης όπως διαπιστώθηκε την προηγούμενη ημέρα (18.08.2024) μεσημβρινές ώρες ο 51χρονος οδηγώντας ένα super car (Mustang) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας και πινακίδες κυκλοφορίας, καθώς του είχαν αφαιρεθεί, προέβη σε σωρεία τροχονομικών παραβάσεων κινούμενος επικίνδυνα στο οδικό δίκτυο του νησιού.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • περίστροφο με 6 φυσίγγια
  • μαχαίρι με λάμα 11 εκατοστών
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.