Συναγερμός σήμανε σήμερα Τρίτη (20/08) λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στις Αρχές για τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Κωνσταντά και Μεταμορφώσεως, στον Βόλο,

Όχημα προσέκρουσε στην καρότσα επαγγελματικού οχήματος, το οποίο είχε σταθμεύσει στον δρόμο. Το ΙΧ υπέστη υλικές ζημιές από την πρόσκρουση, ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του taxydromos.gr, λίγη ώρα μετά τις 2 το μεσημέρι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου έλαβε κλήση για απεγκλωβισμού οδηγού που «καρφώθηκε», υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμή συνθήκες, στο πίσω μέρος της καρότσας φορτηγού που ήταν σταθμευμένο στον δρόμο.

Δεν υπήρξε τραυματισμός

Μάλιστα, η γωνία της καρότσας είχε διαπεράσει το παρμπρίζ του οχήματος, το οποίο οδηγούσε γυναίκα, ευτυχώς χωρίς να την τραυματίσει.

Η γυναίκα, σε κατάσταση σοκ,  εξήλθε του οχήματος μην μπορώντας να διαννοηθεί τι έχει συμβεί.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και το Τμήμα Τροχαίας Βόλου, το οποίο απέκλεισε την κυκλοφορία επί της οδού Κωνσταντά.

H γυναίκα παρελήφθη από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για προληπτικές εξετάσεις και ιατρικό ελεγχο.