Τρίτη 20 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Χαλκιδική: «Θα τους φάμε ζωντανούς, θα τους διαλύσω» – Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ

Χαλκιδική: «Θα τους φάμε ζωντανούς, θα τους διαλύσω» – Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ

Η κηδεία του 19χρονου θα γίνει στις 11 το πρωί στη Βέροια.

Αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλος και να αποκαλύψει τους υπεύθυνους για τον θάνατο του γιου στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική δηλώνει ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη.

Όπως λέει είναι αποφασισμένος να πάει την υπόθεση ακόμα και στο Μέγαρο Μαξίμου αν χρειαστεί για να αποδοθούν οι ευθύνες και μέσα στην οργή και τον πόνο για τον χαμό του παιδιού αναφέρει ότι «θα τους διαλύσει».

«Ήταν σάπια…»

«Σάπια, ξεκόλλησαν τα μέταλλα μαζί με τα καθίσματα. Να αναζητήσετε ευθύνες στον δήμαρχο που λειτουργεί χωρίς καμία αδειοδότηση. Αν δεν τη βρείτε εσείς οι δημοσιογράφοι… Θα παραδώσω αύριο στην κηδεία το παιδάκι μου στον Θεούλη μας και θα τους φάμε ζωντανούς. Εγώ την υπόθεση θα τη φτάσω μέχρι το Μαξίμου. Θα τους διαλύσω…», λέει ο πατέρας του Γιάννη μιλώντας στο STAR.

Όσο η οικογένεια του 19χρονου Γιάννη θρηνεί, αδυνατώντας να πιστέψει πως χάθηκε το βλαστάρι τους σε μια στιγμή χαράς, οι αστυνομικοί που φτάνουν στο σημείο συλλαμβάνουν τον υπεύθυνο του λούνα παρκ. 20 χρονια διατηρούσε το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι. Ο ίδιος μίλησε  στο STAR: «Εγώ είμαι το αφεντικό εδώ, δίνω κατάθεση. Τώρα θα πάω στον εισαγγέλεα. Υπογράφω τα χαρτιά…».

Αύριο η κηδεία

Οι συγγενείς και οι φίλοι του Γιάννη είναι απαρηγόρητοι. Ήθελαν να τον δουν στην πολεμική αεροπορία που ήταν και το όνειρο του 19χρονου. Η κηδεία του παιδιού θα γίνει στις 11 το πρωί στη Βέροια.

Ο Γιάννης έχασε την ζωή του μπροστά στα μάτια της μητέρας του και των δύο αδελφών του. Από καθαρή τύχη γλίτωσε ο ένας από τα αδέλφια του που είχαν ανέβει μαζί στο παιχνίδι crazy dance.

Ακαριαίος ο θάνατος του 19χρονου

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος του 19χρονου ήταν ακαριαίος.

«Ο αδερφός μου πετάχτηκε από το κάθισμα. Δεν πετάχτηκε μακριά αλλά με φόρα και χτύπησε στο κεφάλι. Εγώ κρατήθηκα. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια και του άλλου αδερφού μου και της μητέρας μου», είπε ο αδελφός του.

«Ο Γιάννης έπεσε πάνω στα σίδερα, ο μεν Δημήτρης γαντζώθηκε από τα σίδερα και δεν χάσαμε και δεύτερο παιδί και η μάνα έβλεπε μπροστά της το παιδί μέσα στα αίματα νεκρό. Ποιος το αντέχει αυτό το πράγμα;», είπε η γιαγιά του παιδιού.

Όταν συνέβη το περιστατικό και ο 19χρονος βρέθηκε στο έδαφος, ο χειριστής του παιχνιδιού τράπηκε αμέσως σε φυγή χωρίς καν να σταματήσει το παιχνίδι. Χρειάστηκε η παρέμβαση άλλων που βρίσκονταν στον χώρο για να κατεβάσουν τον διακόπτη.

Ο πατέρας του 19χρονου μόλις έμαθε την τραγική είδηση για τον χαμό του παιδιού του ταξίδεψε από την Αθήνα για να πάει να βρει την οικογένεια του.

«Γλίτωσε το δεύτερο παιδί μου, κατά λάθος. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχασα τον γιο μου άδικα. Ψάξτε να βρείτε τον Δήμαρχο που έδινε άδειες σε αυτά τα σάπια μηχανήματα, τα κακής ποιότητας και διαλυμένα μηχανήματα. Είναι έγκλημα αυτό που έγινε σήμερα. Βρείτε τους γιατί θα τους βρω εγώ!», δήλωσε ο πατέρας του παιδιού.

«Να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για την τραγωδία»

Οι γονείς του παιδιού, μέσω του δικηγόρου τους, έκαναν δήλωση, ζητώντας να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για την τραγωδία.

«Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένεια. Μιλούμε για ένα τραγικό περιστατικό και για ευθύνες σοβαρές που αναβαθμίζουν τις κατηγορίες σε κακουργηματικό χαρακτήρα».

Ο ίδιος ιδιοκτήτης έχει και δεύτερο λούνα παρκ στη Χαλκιδική

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, ο ίδιος ιδιοκτήτης έχει και δεύτερο λούνα παρκ στη Χαλκιδική.

Το λούνα παρκ βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων από το λούνα παρκ που έγινε το ατύχημα. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχουν άδεια λειτουργίας.

Sports in

Η μεγάλη «μάχη» Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στον… αέρα (vids)

Τι προσφέρει ο Ομέρ Γιούρτσεβεν στον Παναθηναϊκό και πως αναμένεται η μάχη των… Αιθέρων στους «αιώνιους» αντιπάλους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024