Τρίτη 20 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
4 ζώδια που πρέπει να παραμείνουν προσεκτικά στον έρωτα ως τα τέλη του Αυγούστου 2024

4 ζώδια που πρέπει να παραμείνουν προσεκτικά στον έρωτα ως τα τέλη του Αυγούστου 2024

Πάμε να δούμε ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν.

Ο έρωτας, είναι γεμάτος μαγεία, αλλά και σκιές του κάποιες φορές παραπλανούν. Καθώς πλησιάζουμε στα τέλη του Αυγούστου, 4 ζώδια θα χρειαστεί να περπατήσουν με προσοχή σ’ αυτό το μονοπάτι. Αυτά βρίσκονται σε μια ευαίσθητη φάση, όπου η καρδιά και το μυαλό παίζουν παιχνίδια που μπορεί να τους οδηγήσουν σε αβέβαια μονοπάτια. Πάμε να δούμε ποια πρέπει να προσέξουν παρακάτω.

Λέων

Ο Λέων, αν και λάμπει από αυτοπεποίθηση, τώρα βρίσκεται σε έναν λαβύρινθο σκέψεων, όσο ο ανάδρομος Ερμής θολώνει την κρίση του. Οι εικόνες γύρω του μπερδεύονται, και η επικοινωνία με το ταίρι του ή τον ερωτικό του στόχο γίνεται δύσκολη, γεμάτη παρανοήσεις. Οι μεγάλες δηλώσεις και οι δραματικές αποφάσεις μόνο χειρότερα θα κάνουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή. Ο Λέων πρέπει να βρει τη γαλήνη μέσα του, να αφήσει τις φλόγες της έντασης να καταλαγιάσουν πριν επανέλθει δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα.

Υδροχόος

Για τον Υδροχόο, η Πανσέληνος του Αυγούστου φέρνει στο φως παλιές πληγές και αναμνήσεις που αναταράσσουν την ψυχή του. Μερικές επιστροφές από το παρελθόν τον παρασύρουν σε μονοπάτια που νόμιζε ότι είχε αφήσει πίσω, γεμίζοντας την καρδιά του με σύγχυση. Η πίεση που αισθάνεται μεγεθύνεται, και δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να πάρει μεγάλες ερωτικές αποφάσεις. Ο Υδροχόος χρειάζεται να αφήσει το κύμα των συναισθημάτων να περάσει, να περιμένει την καταιγίδα να κοπάσει πριν χαράξει την πορεία του.

Παρθένος

Η Παρθένος, γνωστή για την αναλυτική της σκέψη, αυτή την περίοδο βρίσκεται σε μια θολή κατάσταση όπου η αυτοκριτική γίνεται πιο έντονη και ίσως καταστροφική. Η εσωτερική φωνή που συνήθως τη βοηθά να ξεχωρίζει το σωστό από το λάθος, πρόσφατα έχει ξεκινήσει να την παραπλανά, οδηγώντας σε αυτοσαμποτάζ. Οι πιέσεις που δέχεται από κάθε πλευρά επηρεάζουν την ηρεμία της, με αρνητικό αντίκτυπο στις σχέσεις της. Οφείλει να αγκαλιάσει την υπομονή και την κατανόηση, τόσο προς τον εαυτό της όσο και προς τους άλλους, αφήνοντας τον χρόνο να φέρει τη διαύγεια που χρειάζεται.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες, με την καρδιά τους γεμάτη ρομαντισμό, κινδυνεύουν να χαθούν σε έναν ωκεανό ψευδαισθήσεων. Η τάση τους να βλέπουν μόνο τα θετικά στους άλλους, αγνοώντας τα σκοτεινά στοιχεία, δεν αποκλείεται να τους οδηγήσει σε απογοητεύσεις. Τα «red flags» στις σχέσεις τους γίνονται αόρατα, καθώς η επιθυμία τους για ανιδιοτελή αγάπη θολώνει την κρίση τους. Με προσεκτική παρατήρηση και ρεαλισμό, θα κατορθώσουν να αποφύγουν τις παγίδες και να βρουν την ισορροπία που θα τους προστατεύσει από την απογοήτευση.

Πηγή: Grace

Sports in

Μια ανάσα από τη Νάπολι ο Λουκάκου σύμφωνα με τον Ρομάνο (pic)

Πολύ κοντά στην μεταγραφή του στη Νάπολι είναι ο Ρομέλου Λουκάκου σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024