Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν τα γρήγορα κι εύκολα makeup looks, που κάνουν την επιδερμίδα να λάμπει. Όταν όμως την κάνουν να δείχνει και πιο νεανική και φρέσκια, τα πράγματα γίνονται πιο ενδιαφέροντα. Το παρακάτω blush hack θα κάνει το δέρμα σας σούπερ λαμπερό μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, ενώ οι makeup artists τονίζουν πως πρόκειται για ένα κόλπο που όλες οι γυναίκες άνω των 40 πρέπει να γνωρίζουν. Ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία; Τότε, συνεχίστε να διαβάζετε.

Το blush hack

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το συγκεκριμένο τρικ στο μακιγιάζ, θα χρειαστείτε δύο προϊόντα -ένα ρουζ κι ένα highlighter σε υγρή μορφή (είναι σημαντικό να έχουν και τα δύο την ίδια υφή). Αρχικά, αναμείξτε τα δύο προϊόντα στην πάνω πλευρά του χεριού σας, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Έπειτα, εφαρμόστε τα στα μάγουλά σας είτε με ένα πινέλο για ρουζ είτε με τα δάχτυλά σας κάνοντας πολύ καλό blending. Αν συνδυάσετε το highlighter με το ρουζ , αντί να τα εφαρμόσετε ξεχωριστά όπως κάνετε συνήθως, δεν θα δημιουργηθούν «σκληρές» γραμμές στο πρόσωπο, άρα θα δείχνει και πιο νεανικό.

Πολλές γυναίκες έχουν την τάση να αποφεύγουν το highlighter ή τα προϊόντα με shimmer καθώς μεγαλώνουν, πιστεύοντας πως μπορεί να μην κολακεύσουν την ώριμη επιδερμίδα τους. Ωστόσο, με αυτό το blush hack, το αποτέλεσμα θα δείχνει ομοιόμορφο. Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Τα ρουζ

Soft Pinch Liquid Blush στην απόχρωση Hope, Rare Beauty

Blush Filter στην απόχρωση Cotton Candy, Huda Beauty

Liquid Killawatt – Fluid Freestyle Highlighter στην απόχρωση 02-Vintage Velour, Fenty Beauty

Dew-la-la Liquid Glow Highlighter Comet στην απόχρωση Raya, Benefit Cosmetics

Πηγή: Grace