Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Αναστάτωση με το video του in – Η καταγγελία Κασσελακη

Αναστάτωση με το video του in – Η καταγγελία Κασσελακη

Το απειλητικό «θα τα πούμε μετά» που φαίνεται να λέει αστυνομικός σε διαδηλώτρια στη Πεντέλη στο αποκλειστικό video του in, προκάλεσε την αντίδραση του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που καλεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να δώσει απαντήσεις.

Ερωτήματα για τις πρακτικές βίας και εκφοβισμού πολιτών που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα το αποκλειστικό βίντεο του in από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πεντέλη, όπου βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στα πλάνα του in, καταγράφεται ένας αστυνομικός των ΥΜΕΤ να μιλά με διαδηλώτρια, λέγοντάς της απειλητικά «θα τα πούμε μετά».

Δείτε το βίντεο του in:

«Καλώ τον κ. Χρυσοχοΐδη να με ενημερώσει τι «θα πει μετά» το συγκεκριμένο όργανο της τάξης σε συμπολίτη μας η οποία διαμαρτυρόταν σήμερα στην Πεντέλη;» αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του.

«Σε τι ακριβώς «θα λογαριαστούμε» μόλις φύγουν οι τηλεοπτικές κάμερες;» προσθέτει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, θέλοντας να καταδικάσει τις πρακτικές εκφοβισμού των αστυνομικών αρχών προς τους πολίτες.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο βίντεο – ντοκουμέντο του in, ανώτερος του αστυνομικού που μιλά στη διαδηλώτρια, σπεύδει να τον απομακρύνει και να του ζητήσει να μην μιλά στους πολίτες που βρέθηκαν εκεί για να διαμαρτυρηθούν για τις περιουσίες τους που χάθηκαν από την καταστροφική πυρκαγιά στη βορειοανατολική Αττική.

Sports in

Η μεγάλη «μάχη» Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στον… αέρα (vids)

Τι προσφέρει ο Ομέρ Γιούρτσεβεν στον Παναθηναϊκό και πως αναμένεται η μάχη των… Αιθέρων στους «αιώνιους» αντιπάλους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024