Τρίτη 20 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Πλεύρης: Θα εισηγηθώ ο όρος «μπάτσος» να κινεί απευθείας αυτόφωρο ποινικό αδίκημα

Πλεύρης: Θα εισηγηθώ ο όρος «μπάτσος» να κινεί απευθείας αυτόφωρο ποινικό αδίκημα

«Η χρησιμοποίηση του όρου «μπάτσου» έχει ξεφύγει», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Θάνος Πλεύρης στον απόηχο των λεγομένων του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Νίκου Παππά

Θα εισηγηθώ ο όρος «μπάτσος» να κινεί απευθείας αυτόφωρο ποινικό αδίκημα, υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και βουλευτής Α’ Αθηνών Θάνος Πλεύρης, μιλώντας για το ζήτημα που ανέκυψε με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Νίκου Παππά και την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Θάνος Πλεύρης επισήμανε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ», πως «η χρησιμοποίηση του όρου «μπάτσου» έχει ξεφύγει και με το άνοιγμα της Βουλής θα αναλάβω μία πρωτοβουλία και με άλλους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και από άλλα κόμματα, εάν το επιθυμούν, ώστε πλέον ο όρος «μπάτσος» απευθείας να κινεί αυτόφωρο ποινικό αδίκημα, να μη χρειάζεται κανένας να κάνει μηνυτήρια αναφορά».

«Σε ένα κανονικό κόμμα η διαγραφή του θα ήταν αυτονόητη»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε ότι «πρέπει οι αστυνομικοί που κάνουν τη δουλειά τους να προστατεύονται από κάθε κομπλεξικό, από κάθε τύπο του αναρχικού ή του οποιουδήποτε χώρου και από οποιονδήποτε άλλον θέλει να βγάλει τα όποια συμπλέγματα έχει σε βάρος των αστυνομικών».

Τη διαγραφή του Νίκου Παππά από τον Στέφανο Κασσελάκη ζήτησε ο Παύλος Μαρινάκης

«Ο λαλίστατος κ. Κασσελάκης που, ειδικά αυτές τις ημέρες, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ αναρτήσεων, φωτογραφιών και βίντεο, δεν αφιέρωσε ούτε λίγα λεπτά για να ζητήσει έστω μια συγγνώμη στους δεκάδες χιλιάδες αστυνομικούς και τις οικογένειές τους για την χυδαία και απειλητική συμπεριφορά του ευρωβουλευτή του Νίκου Παππά», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Οι αντιδράσεις από το κυβερνών κόμμα συνεχίζονται για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον αστυνομικών, με τον Παύλο Μαρινάκη να σημειώνει ότι «σε ένα κανονικό κόμμα η διαγραφή του θα ήταν αυτονόητη».

Υπενθυμίζεται πως σχόλια του Νίκου Παππά προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής, ενώ τη διαγραφή του ευρωβουλευτή ζήτησε και η ΝΔ.

Sports in

Η τεχνητή νοημοσύνη «γλέντησε» τον Τσιτσιπά: «Αν ξόδευε λιγότερο χρόνο στις λεζάντες του στο instagram, θα είχε περισσότερα τρόπαια» (pic)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζήτησε από το ChatGPT να τον περιγράψει κι εκείνο τον… δίκασε, με τον Έλληνα τενίστα να δημοσιεύει πάντως στα social media την περιγραφή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024