Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Συνεχίζεται η κόντρα για τον ευρωβουλευτή Παππά – Για «πληρωμένα πιστόλια» ΝΔ μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ – Τι λέει ο ίδιος

Συνεχίζεται η κόντρα για τον ευρωβουλευτή Παππά – Για «πληρωμένα πιστόλια» ΝΔ μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ – Τι λέει ο ίδιος

Επιμένει η ΝΔ να ζητά την αποπομπή του Νίκου Παππά από τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που ζητούν πλέον και οι ευρωβουλευτές της - «Αν εκτρέφεις το φίδι του φασισμού, κάποια στιγμή θα σε δαγκώσει», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Κορυφώνεται η πολιτική σύγκρουση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά, με αφορμή νέο ηχητικό που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με υβριστικές φράσεις από τον ευρωβουλευτή κατά πολίτη, ο οποίος, πάντως, επίσης τον βρίζει χυδαία.

Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σε ανάρτησή του, «επί τρεις ημέρες είναι ‘εξαφανισμένος’ ο ΣΥΡΙΖΑ και πολύ περισσότερο ο πρόεδρός του Στέφανος Κασσελάκης. Εκείνος που θα έφερνε νέα ήθη στην πολιτική δεν έχει να πει ούτε μια λέξη για τις αποκαλύψεις για τις χυδαίες λεκτικές επιθέσεις και απειλές του Ευρωβουλευτή του Ν. Παππά, που έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας».

Βόζενμπεργκ: Είναι αδιανόητο να εκπροσωπεί τη χώρα μας στην ΕΕ

Την «σκυτάλη» πήρε η επικεφαλής της «γαλάζιας» ευρωομάδας, Ελίζα Βόζεμπεργκ, η οποία «εκ μέρους των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, καταδικάζει απερίφραστα τις χυδαίες, ρατσιστικές, σεξιστικές και εκβιαστικές επιθέσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκου Παππά, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, με απαράδεκτες εικόνες και εκφράσεις που κάνουν το γύρο του διαδικτύου».

«Η δουλειά των ευρωβουλευτών, ως δημοκρατικά εκλεγμένων εκπροσώπων των Ευρωπαίων πολιτών, είναι να συμβάλλουν με τη δράση και την εν γένει συμπεριφορά τους στην πραγμάτωση των ύψιστων αξιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι στην υπονόμευσή τους. Την ώρα που η ΕΕ σύσσωμη καλεί μέσω των θεσμικών οργάνων της για συστράτευση όλων των δυνάμεων του ευρωπαϊκού δημοκρατικού τόξου ενάντια στη ρητορική μίσους, ο νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παππάς, προκαλεί με χαρακτηρισμούς που παραπέμπουν σε νοοτροπίες του υποκόσμου, περιφρονώντας την ψήφο των Ελλήνων που τον εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», τονίζει η κυρία Βόζεμπεργκ.

Και υπογραμμίζει πως «η τήρηση των αρχών του κράτους δικαίου, για τις οποίες τόσο πολύ κόπτεται ο ΣΥΡΙΖΑ κατασυκοφαντώντας μάλιστα τη χώρα πανευρωπαϊκά, επιβάλλουν την άμεση αποπομπή του Νίκου Παππά για την απρεπή, παράνομη και αντίθετη στα ευρωπαϊκά ιδεώδη συμπεριφορά του. Είναι αδιανόητο να εκπροσωπείται η χώρα μας από έναν τέτοιο ευρωβουλευτή, σε όποιο κόμμα κι αν ανήκει».

Ρωμανός: Κύριε Κασσελάκη, φτάνει η πλάκα

«Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς σε νέο βίντεό του, όχι μόνο δεν δείχνει την παραμικρή μεταμέλεια για τις άθλιες διαδικτυακές του επιθέσεις, αλλά επιμένει σε αυτές, λέγοντας με περίσσιο θράσσος ότι θα τις συνεχίσει», σημειώνει με δήλωσή του και ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

Υποστηρίζει, μάλιστα, πως «ο κ. Παππάς επιβεβαιώνει ότι λειτουργεί ως εκπρόσωπος του υποκόσμου και όχι ως εκπρόσωπος των Ελλήνων στο Ευρωκοινοβούλιο, όπως επιβάλλει η θέση του».

«Κύριε Κασσελάκη δεν μπορείτε να σιωπάτε και να κρύβεστε άλλο. Φτάνει η πλάκα. Θα αποπέμψετε τον αχαρακτήριστο ευρωβουλευτή σας ή θα συνεχίσετε να παρακολουθείτε σιωπηλός τις αποκαλύψεις για τις χυδαίες εκβιαστικές και σεξιστικές επιθέσεις του;», αναφέρει καταληκτικά.

ΣΥΡΙΖΑ: Αν εκτρέφεις το φίδι του φασισμού, κάποια στιγμή θα σε δαγκώσει

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγορεί, εξάλλου, πως εξέθρεψε το «φίδι του φασισμού», εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στις αντιδράσεις της ΝΔ.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα ‘πληρωμένα της πιστόλια’, από ΜΜΕ ως τρολ του διαδικτύου, έχουν δυστυχώς αναγάγει σε καθημερινή τακτική τις επιχειρήσεις ‘δολοφονίας χαρακτήρα’, δηλητηριάζοντας επικίνδυνα τη δημόσια σφαίρα. Μια τέτοια επιχείρηση έχουν εξαπολύσει τις τελευταίες μέρες και κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκου Παππά», σημειώνει η Κουμουνδούρου.

Όπως τονίζει, «κατά την προσφιλή τακτική τής μονταζιέρας, επιστράτευσαν επιλεγμένα  αποσπάσματα διαλόγων, βίντεο και ‘ηχητικά αποσπάσματα’ που διακινούν ακροδεξιές ομάδες, ψεύδη περί αστυνομικών που δεν είναι πια αστυνομικοί, και αφού απέκρυψαν τις απειλές, τις κατάρες και τον οχετό ύβρεων σε βάρος του Ν. Παππά και των οικείων του, έφτιαξαν έναν πολτό κατηγοριών που αναπαρήγαγαν τα φιλικά τους ΜΜΕ, περνώντας υποκριτικά και προς αποπροσανατολισμό στη ‘θεσμική’ επίθεση προς τον πραγματικό τους στόχο, τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον πρόεδρό του, μεταξύ άλλων με δηλώσεις του Π. Μαρινάκη και των ευρωβουλευτών της ΝΔ τάχα υπέρ ‘αξιών και ιδεωδών’».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, συνιστά στη Νέα Δημοκρατία να «ασχοληθεί με τα ακροδεξιά, ρατσιστικά, ομοφοβικά και άλλα ‘μπουμπούκια’ που έχουν βρει στέγη και τροφή στους κόλπους της και ας αφήσει κατά μέρος την εκτόξευση λάσπης εναντίον των πολιτικών αντιπάλων», ενώ υπογραμμίζει: «Απόλυτος σεβασμός στους αστυνομικούς που δρουν στο πεδίο, όχι σε σταγονίδια που η ίδια η αστυνομία έχει αποβάλει από τους κόλπους της κι αυτοί σπεύδουν να υπερασπιστούν. Που χρησιμοποιούσαν χυδαίους, ομοφοβικούς, χαρακτηρισμούς για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Για να σημειώσει χαρακτηριστικά: «Και μια υπενθύμιση: αν εκτρέφεις το φίδι του φασισμού, κάποια στιγμή θα σε δαγκώσει.

»ΥΓ: Όσο για τον ανεκδιήγητο κ. Ρωμανό, ας ασχοληθεί καλύτερα με τα ‘παρατράγουδα’ της ανίκανης κυβερνητικής πολιτικής που έχει επιτρέψει να καεί η μισή Αττική και να φτάσει η φωτιά στο Χαλάνδρι».​

Παππάς: Μην κουράζετε τα τρολάκια, θα σας δίνω εγώ τις συνομιλίες

Με ένα βίντεο μέσω του λογαριασμού του στο Instagram απάντησε, και αυτή τη φορά, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, στις κυβερνητικές αντιδράσεις εναντίον του.

Ο κ. Παππάς, στο βίντεο που ανάρτησε, χαρακτηρίζει παράνομες τις δημοσιοποιήσεις προσωπικών συνομιλιών και απέδωσε τις απειλές του στον «οχετό» που λαμβάνει καθημερινά στο προφίλ του από διάφορους πολίτες, δείχνοντας μάλιστα και πολλά από τα μηνύματα με χυδαίες ύβρεις κατά του ιδίου.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει μάλιστα ότι θα συνεχίσει να τους απαντάει όπως τους αξίζει, «είτε είναι φασίστες, είτε αστυνόμοι, είτε μπασκετμπολίστες».

«Μην κουράζετε τα τρολάκια, θα σας δίνω εγώ τις συνομιλίες», αναφέρει χαρακτηριστικά, αποδίδοντας τον θόρυβο που ξέσπασε στην προσπάθεια του Μαξίμου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τις φωτιές και όλα τα άλλα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες.

«Λοιπόν για τους Ρομπέν των Δασών προβοκάτορες, να ενημερώσω ότι η δημοσιοποίηση ιδιωτικών συνομιλιών και δεδομένων είναι ρητώς απαγορευμένη από τον νόμο, του οποίου εσείς αυτοχριστήκατε υπερασπιστές. Επίσης, να ενημερώσω ότι δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω ‘α, δεν έχω τίποτα να κάνω, ας τσακωθώ με όποιον βρω’», υποστηρίζει ο Νίκος Παππάς.

Και προσθέτει: «Από τον οχετό που λαμβάνω, ανεξαρτήτως από πού προέρχεται, από φασίστες, από αστυνόμους, από μπασκετμπολίστες, θα τους απαντάω όπως τους αξίζει. Δεν θα σταματήσει αυτό, για τα πρακτικά και μόνο μπορείτε να δείτε μερικά από τα μηνύματα που λαμβάνω κατά καιρούς – αυτές τις ομορφιές. Μην κουράζεστε, λοιπόν, τα τρολάκια. Θα σας βγάζω εγώ από τον κόπο και θα σας δείχνω συνομιλίες».

«Το θέμα που καίει λοιπόν, όμως, δεν είναι οι προσωπικές μου συνομιλίες με φασιστοειδή, ακροδεξιούς και λοιπούς, αλλά η πραγματική φωτιά καίει, που απέτυχε αυτή η κυβέρνηση της πλάκας να σβήσει. Συνεχίζετε και αμολάτε χαρταετό. Καλό αποκαλόκαιρο εκεί στο μπιτσόμπαρο του Μαξίμου, που ασχολείται μαζί μου», αναφέρει καταληκτικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Sports in

Η μεγάλη «μάχη» Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στον… αέρα (vids)

Τι προσφέρει ο Ομέρ Γιούρτσεβεν στον Παναθηναϊκό και πως αναμένεται η μάχη των… Αιθέρων στους «αιώνιους» αντιπάλους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024