Στο κέντρο έντονων συζητήσεων εντός και εκτός Κουμουνδούρου έχει βρεθεί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού, με αφορμή το φραστικό επεισόδιο σε επιτροπή της Βουλής, με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη, που είχε ως αποτέλεσμα τη διαγραφή του δεύτερου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Η κυρία Λινού, από τα έδρανα επιτροπής της Βουλής, ξέσπασε σε κλάματα και ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του βουλευτή Χανίων, προκαλώντας το θυμό του κ. Πολάκη, ο οποίος, με σειρά αναρτήσεών του, στράφηκε εναντίον της, αναφορικά με την κοινωφελή δραστηριότητα της για την αντιμετώπιση της παιδικής φτώχειας, μέσα από το πρόγραμμα «Διατροφή», που υλοποιεί το Ινστιτούτο «Prolepsis» το οποίο της ανήκει, λαμβάνοντας χρηματοδότηση αρκετών εκατομμυρίων ευρώ.

Ανοιχτές οι κεραίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Ο θόρυβος από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει κοπάσει με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έχει ανοιχτές τις κεραίες του χωρίς να υιοθετεί ή να αποκλείει καμία καταγγελία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει από ανεξάρτητη εταιρία να ελέγξει κάθε πτυχή της υπόθεσης προκειμένου να μην παραμείνει καμία σκιά.

Έχει ενημερωθεί η κ. Λινού από τον κ. Κασσελάκη για τον έλεγχο

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε τηλεφωνικά με την Αθηνά Λινού η οποία βρίσκεται εκτός Ελλάδας και την ενημέρωσε σχετικά.

Στην αξιωματική αντιπολίτευση πιστεύουν πως το να παραμένει ανοιχτό το θέμα μόνο κακό κάνει ενώ με την κίνηση αυτή ο Στέφανος Κασσελάκης αφήνει ανοιχτούς τους διαύλους με τον Παύλο Πολάκη χωρίς να  υιοθετεί ή απορρίπτει a priori τις καταγγελίες.