Η ομάδα νέων του Ολυμπιακού διεκδικεί το Σάββατο (24/8, 22:00 – MEGA) το πρώτο διεθνές τρόπαιο στην ιστορία της, το Διηπειρωτικό Κύπελλο Κ20, αντιμετωπίζοντας τη Φλαμένγκο στο θρυλικό «Μαρακανά» του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, ο οποίος θα έχει σημαντικές απώλειες σε σχέση με την ομάδα που κατέκτησε τον Μάιο το Youth League.

Και αυτό γιατί θα απουσιάζουν από αυτό το ιστορικό παιχνίδι οι Άντζελο Σίνα, Κωνσταντίνος Κωστούλας και Θανάσης Κουτσογούλας, θα αντιμετωπίσουν την Φλαμένγκο που κέρδισε το αντίστοιχο Copa Libertadores στην κατηγορία των Νέων.

Η CONMEBOL ανακοίνωσε το διαιτητικό τιμ που θα διευθύνει την αναμέτρηση. Η διαιτητική τριάδα κατάγεται από τη Βενεζουέλα, με τον «άρχοντα» του αγώνα να είναι ο Γέντερ Ερέρα, ο οποίος θα έχει βοηθούς τον Αλμπέρτο Πόντε και τη Μιγκντάλια Ροντρίγκες.

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μπρίαν Λοάισα από τον Ισημερινό, απ’ όπου κατάγονται και οι ρέφερι που θα βρίσκονται στο VAR. Καθήκοντα Video Assistant Referee θα εκτελέσει ο Κάρλος Όρμπε, ενώ Assistant Video Assistant Referee ορίστηκε η Μόνικα Αμπόγια.