Τρίτη 20 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ένα βήμα πριν το League Stage: Σέντρα στα πλέι οφ του Champions League με ζευγάρια για όλα τα γούστα (pic)

Ένα βήμα πριν το League Stage: Σέντρα στα πλέι οφ του Champions League με ζευγάρια για όλα τα γούστα (pic)

Με τα πρώτα τρία ματς ανοίγει απόψε το πρόγραμμα των πλέι οφ του Champions League…

Δεκατέσσερις ομάδες -χωρίς ελληνική συμμετοχή μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Μάλμε- δίνουν «μάχη» για επτά προνομιούχες θέσεις στη League Phase του Champions League για τη σεζόν 2024-25. Τρία παιχνίδια διεξάγονται σήμερα (20/8) και τα υπόλοιπα τέσσερα την Τετάρτη (21/8), στο πλαίσιο των πρώτων αναμετρήσεων για τα play-off της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτοί οι αγώνες αποτελούν μέρος μίας διαδρομής που θα διαρκέσει έως τις 31 Μαΐου, βραδιά του τελικού στην «Allianz Arena» του Μονάχου. Η εφετινή είναι η 70ή σεζόν της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης και η 33η από τότε που μετονομάστηκε σε Champions League, αλλά και η πρώτη με τη νέα μορφή, που μετά την προκριματική φάση της θα έχει έναν ενιαίο όμιλο (league phase) με 36 ομάδες.

Οι επτά ομάδες που θα… «επιβιώσουν» από τα πλέι οφ θα συναντήσουν τις άλλες 29 στην κλήρωση για τη League Phase, η οποία είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 29 Αυγούστου. Το πρόγραμμα των πρώτων αναμετρήσεων για τα play-off του Champions League 2024/25 (όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 22:00 ώρα Ελλάδας) έχει ως εξής:

Sports in

Η τεχνητή νοημοσύνη «γλέντησε» τον Τσιτσιπά: «Αν ξόδευε λιγότερο χρόνο στις λεζάντες του στο instagram, θα είχε περισσότερα τρόπαια» (pic)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζήτησε από το ChatGPT να τον περιγράψει κι εκείνο τον… δίκασε, με τον Έλληνα τενίστα να δημοσιεύει πάντως στα social media την περιγραφή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024