Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη «παίζει» καθημερινά στα ρεπορτάζ των Πορτογάλων καθώς η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει ως πρώτο στόχο τον επιθετικό του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Αλαφούζος όμως είναι αποφασισμένος να μην πουλήσει τον διεθνή φορ και απορρίπτει κάθε πρόταση που φτάνει στα γραφεία της ΠΑΕ.

Βλέποντας λοιπόν οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ τις δυσκολίες, αλλά και το γεγονός ότι τα χρονικά περιθώρια πλέον στενεύουν επικίνδυνα στο μεταγραφικό παζάρι, φαίνεται πως έβαλαν μπροστά το plan B. Και αυτό δεν είναι άλλο από τον Βίτορ Ρόκε που είναι υπό παραχώρηση από την Μπαρτσελόνα αφού δεν έχει πείσει τον Χάνσι Φλικ ότι αξίζει θέση στο ρόστερ.

Τον 19χρονο Βραζιλιάνο βέβαια θέλει και η Μπέτις, την οποία ο ίδιος βλέπει πιο θετικά σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ωστόσο το πρόβλημα για εκείνον είναι πως η ομάδα της Σεβίλλης προσπαθεί να τον πάρει ως δανεικό με οψιόν. Κάτι που δεν θέλει με τίποτα η Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί θέλουν να πουλήσουν οπωσδήποτε ώστε να ανοίξει χώρος και να μπορέσουν να δηλώσουν στη La Liga τον Ντάνι Όλμο. Γνωρίζοντας την κατάσταση η Σπόρτινγκ έστειλε τον αθλητικό διευθυντή της, Ούγκο Βιάνα, στη Βαρκελώνη για να συναντηθεί με τον αθλητικό διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Ντέκο και να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Η πορτογαλική ομάδα είναι διατεθειμένη να πληρώσει για να κάνει δικό της τον παίκτη και μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης. Όπως αναφέρουν πάντως, χθες το απόγευμα ο Βιανά συναντήθηκε και με τον ατζέντη του παίκτη, Αντρέ Κάρι.