Ο Στιβ Κούπερ είπε ότι η ισοπαλία της Λέστερ με την Τότεναμ (1-1) τη Δευτέρα ήταν μια πολλά υποσχόμενη αρχή στην επιστροφή της ομάδας στην Premier League μετά από ένα χρόνο απουσίας, αλλά υπενθύμισε στους παίκτες του ότι μόνο οι νίκες θα ικανοποιήσουν τους φιλάθλους του συλλόγου.

Οι Σπερς κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν μέσω του Πέδρο Πόρρο στο 29ο λεπτό, πριν η Λέστερ, πρωταθλήτρια της Premier League τη σεζόν 2015/16, ισοφαρίσει με την κεφαλιά του 37χρονου Τζέιμι Βάρντι στο 57ο λεπτό.

Η Λέστερ υποβιβάστηκε στην Championship την περασμένη σεζόν μετά από εννέα χρόνια στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας.

«Συμβαίνουν πολλά στην ομάδα που θα βοηθήσουν και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, είναι λογικό να υπάρχουν κάποια νεύρα και άγχος», είπε ο Κούπερ μετά το παιχνίδι.

«Είχαμε μερικές πολύ καλές στιγμές απέναντί τους στο δεύτερο ημίχρονο. Γίναμε ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος… Ήταν μια αρκετά θετική αρχή, αλλά θέλουμε να κερδίζουμε παιχνίδια.

Έχουμε κερδίσει πολλά παιχνίδια εδώ όλα αυτά τα χρόνια και οι οπαδοί της Λέστερ θα το συνηθίσουν, αλλά πρέπει να το ξαναδημιουργήσουμε.

Είμαστε ένας σύλλογος της Premier League, αλλά πρέπει να γίνουμε ξανά ομάδα της Premier League – αυτός είναι ο στόχος» κατέληξε.