Ο προπονητής της Γιουβέντους, Τιάγκο Μότα, φάνηκε πολύ ευχαριστημένος με τη νέα του ομάδα μετά τη νίκη με 3-0 επί της Κόμο στην πρεμιέρα της Serie A τη Δευτέρα.

«Ήμουν ικανοποιημένος με την απόδοση αλλά πάνω από όλα με το αποτέλεσμα. Αξίζαμε τη νίκη», είπε ο Μότα στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:

«Σήμερα μου άρεσε η αμυντική λειτουργία της ομάδας, γνωρίζαμε πότε να πιέσουμε, να βγούμε μπροστά, αλλά μου άρεσε και διάθεση των επιθετικών, του Ντούσαν (Βλάχοβιτς) να ξεκινήσει το πρώτο πρέσινγκ.

Είμαι ικανοποιημένος. Μπορούμε να βελτιωθούμε και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε σε όλα. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα πρέπει και μπορεί να το κάνει».

Η Γιουβέντους, η οποία κέρδισε εννέα συνεχόμενα πρωταθλήματα μεταξύ 2012 και 2020, ελπίζει σε ένα νέο ξεκίνημα υπό τον Ιταλο-Βραζιλιάνο προπονητή, του οποίου ο κύριος στόχος θα είναι να εξασφαλίσει το πρώτο στέμμα της Serie A για τον σύλλογο του Τορίνο μετά από τέσσερα χρόνια.

«Η ταπεινοφροσύνη χρειάζεται πάντα», είπε ο Μότα. «Όπως ο Ντούσαν, που σήμερα έπαιξε πιο πίσω για το καλό της ομάδας… παίξαμε καλά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που ήρθε στον αγώνα με μεγάλο ενθουσιασμό.

Τους αντιμετωπίσαμε με μεγάλο σεβασμό, με τον σωστό τρόπο: αμυνόμενοι μαζί. Όταν έχουμε την μπάλα, έχουμε παίκτες εξαιρετικής ποιότητας, με μεγάλη κατανόηση της στιγμής και του παιχνιδιού και τα πήγαμε πολύ καλά σε όλο το ματς».