Αφού πρώτα απέκλεισε την ΑΕΚ με συνολικό σκορ 3-2 στον γ΄ προκριματικό γύρο του Conference League, η Νόα ξεκίνησε με νίκη 3-0 επί της σλοβακικής Ρουζόμπεροκ στα playoffs της διοργάνωσης, στην Αρμενία σήμερα, στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους αγώνα.

Η Νόα κατάφερε να προηγηθεί νωρίς και συγκεκριμένα στο 4ο λεπτό χάρη στο γκολ του Πορτογάλου επιθετικού Γκονσάλο Γκρεγκόριο.

Κι ενώ η Ρουζόμπεροκ προσπαθούσε -μάταια όπως αποδείχτηκε να ισοφαρίσει, υπήρξε συσκότιση λόγω τεχνικού προβλήματος στην ηλεκτροδότηση του γηπέδου στο «Abovyan City Stadium» στο Γιερεβάν.

Λόγω της πτώσης του ρεύματος απλώθηκε σκοτάδι με τους φιλάθλους να χρησιμοποιούν τα κινητά τους και συγκεκριμένα τον φακό. Ο αγώνας οδηγήθηκε σε προσωρινή διακοπή και μετά την αποκατάσταση του προβλήματος ο αγώνας ξανάρχισε.

H διακοπή δεν επηρέασε αρνητικά τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων που διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 79΄, μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκορ Μανβελιάν, για να πετύχει και τρίτο γκολ η Νόα και συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος Ματέους Αϊάς, στο 90+3′.