Στη «μάχη» του Diamond League της Λωζάνης Καραλής και Τεντόγλου
Οι δύο Ολυμπιονίκες του Παρισιού, Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση του στίβου με το μίτινγκ της Λωζάνης.
Στη Λοζάνη συνεχίζεται η αγωνιστική δράση του στίβου με το μίτινγκ της σειράς Diamond League, που διεξάγεται στην ελβετική πόλη.
Αύριο Τετάρτη (21/8) θα γίνει εκτός σταδίου (σε πλατεία της πόλης) το επί κοντώ, με τη συμμετοχή του «χάλκινου» Ολυμπιονίκη του Παρισιού, Εμμανουήλ Καραλή, αλλά και του απόλυτου σταρ του αγωνίσματος, του Σουηδού Μόντο Ντουπλάντις.
Το «παρών» θα δώσουν επίσης ο «ασημένιος» στο Παρίσι Σαμ Κέντρικς (ΗΠΑ), ο Ερνεστ Τζον Ομπιένα από τις Φιλιππίνες, ο Κέρτις Μάρσαλ από την Αυστραλία, αλλά και ο πρώην κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ, ο Γάλλος Ρενό Λαβιλενί.
Την Πέμπτη 22/8 σειρά παίρνουν τα αγωνίσματα εντός σταδίου, με τον Μίλτο Τεντόγλου να αναζητά ακόμη μία νίκη στο μήκος.
Ο δις «χρυσός» Ολυμπιονίκης θα τεθεί αντιμέτωπος με τους αθλητές που κατέκτησαν τα άλλα δύο μετάλλια στο Παρίσι, δηλαδή τον Τζαμαϊκάνο Γουέιν Πίνοκ και τον Ιταλό Ματία Φουρλάνι, ενώ θα αγωνιστούν επίσης ακόμη δύο Τζαμαϊκανοί, ο Τατζέι Γκέιλ και ο Κάρεϊ ΜακΛάουντ, καθώς και ο Ελβετός Σιμόν Εχάμερ.
- Φάμελλος: Σε πολύ αδύναμο σημείο ο Μητσοτάκης με την επιλογή Τασούλα για ΠτΔ
- Η Μαριγκόνα φωτογραφήθηκε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά τον θρίαμβο του βόλεϊ (pic)
- Γκαρά: Ο ανασχηματισμός είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι για να αλλάξει λίγο η ατζέντα
- Βινίσιους: Το προκλητικό μήνυμα του μετά την πρόκριση στο «Μετροπολιτάνο» (pics)
- Ουκρανία: Ανοίγει τα χαρτιά του ο Πούτιν – Τι αποκαλύπτει απόρρητο έγγραφο για τους όρους της Ρωσίας
- Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για τα ΝΕΑ 13/3/2025