Την απόκτηση του Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να εντάσσουν στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου έναν παίκτη με σπουδαίο βιογραφικό και διακρίσεις.

Οι Πειραιώτες με την απόκτηση του Σέρβου διαγώνιου δείχνουν για ακόμα μία φορά πως είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν ομάδες σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, που θα συνεχίσουν να κυριαρχούν στην Ελλάδα και την Ευρώπη, όπως συμβαίνει συνεχόμενα τα τελευταία χρόνια, κάτι που έχει καταστήσει τον Ολυμπιακό έναν από τους μεγαλύτερους πολυ-αθλητικούς συλλόγους στον κόσμο.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ήδη το φετινό καλοκαίρι έχει πραγματοποίησει μεγάλες υπερβάσεις στις μεταγραφές, έχοντας κάνει δικούς του, τρεις παίκτες παγκόσμιας κλάσης σε πόλο και βόλεϊ Ανδρών, ενώ όλα δείχνουν ότι έπεται και συνέχεια.

Πέρα από τον Ατανασίεβιτς με την τεράστια εμπειρία, για τον οποίο ο Ολυμπιακός «πάλεψε» και κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του, παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ώρες είχαν μπει «σφήνα» ομάδες από το τουρκικό πρωτάθλημα, οι Ερυθρόλευκοι έκαναν δικούς του προ ημερών δύο σπουδαίους παίκτες για την ομάδα πόλο.

Αρχικά τον Κώστα Κάκαρη που επέστρεψε στον Πειραιά μετά το 2021 και τη θητεία του στην Προ Ρέκο, έχοντας παρουσία και στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική.

Παράλληλα στο μεγαλύτερο «μπαμ» του καλοκαιριού στο πόλο, ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Γκέργκο Ζάλανκι, τον καλύτερο πολίστα του κόσμου «τρελαίνοντας» τους πάντες.

Οι παραπάνω κινήσεις είναι η απόδειξη πως ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει αξιοποιήσει στο έπακρο την στήριξη μέσω της κάρτας μέλους και της συλλεκτικής κάρτας φιλάθλου από την περιοδεία των ευρωπαϊκών τροπαίων του ποδοσφαίρου για να είναι ο σύλλογος στην κορυφή παντού στη συμπλήρωση των 100 χρόνων της ιστορίας του.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται και η σπουδαία Γερμανίδα ακραία, Ιβάνα Βάνιακ, με τους πολλούς τίτλους σε Γερμανία και Γαλλία, μια περίπτωση που είναι επίσης αρκετά δύσκολη, όπως και οι προηγούμενες, αλλά ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως κυνηγάει τις υπερβάσεις και πως θα ψάξει το ίδιο και σε αυτήν την περίπτωση.