Ήταν πριν από μερικές ημέρες όταν ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram και αναστάτωσε τους followers της, καθώς έμενε topless μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Ο λόγος για την Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία περνάει ανέμελες και σέξι στιγμές αυτόν τον Αύγουστο.

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένες σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πηγαίνει από νησί σε νησί, γεμίζοντας παράλληλα τα social media και φωτογραφίες. Έτσι μετά από την Κέρκυρα, τη Σίφνο, τη Μήλο και την Κίμωλο, σειρά έχει η Τζια.

Η Κλέλια Ανδριολάτου βρέθηκε στο κυκλαδίτικο νησί μαζί με την επιχειρηματία Βάσια Κωσταρά, με την οποία περνάνε μαζί αυτό το καλοκαίρι. Από εκεί, «ανέβασε» στο Instagram και μια σειρά από φωτογραφίες της που τη δείχνουν πότε να διασκεδάζει, πότε να χαλαρώνει και πότε να είναι topless.

Μέσα σε λίγες ώρες η ανάρτησή της, που συνόδεψε με τη λεζάντα «απέδρασε από την καθημερινότητα» ξεπέρασε τα 26 χιλιάδες likes και πλέον οι followers περιμένουν τον επόμενο προορισμό της και -φυσικά- το επόμενο φωτογραφικό της άλμπουμ.