Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού να έχουν ολοκληρωθεί πριν από περίπου δέκα ημέρες και την έναρξη της νέας σεζόν του NBA να έχει προγραμματιστεί για τις 22 Οκτωβρίου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρήκε την ευκαιρία για μερικές ημέρες χαλάρωσης. Και ο δρόμος τον έβγαλε στη Μύκονο, παρέα με τα αδέρφια του.

Ο σούπερ σταρ του NBA «συνελήφθει» από την κάμερα του Mykonos Live TV να διασκεδάζει σε κλαμπ του νησιού ακούγοντας χιπ χοπ, ενώ τα ξημερώματα εθεάθη να κάνει βόλτα στα σοκάκια στα Ματογιάννια. Εκεί ο παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς και της Εθνικής γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο, ενώ δεν αρνήθηκε να βγει φωτογραφίες με οποιον του το ζητούσε παρά το προχωρημένο της ώρας.

Σύμφωνα με το Mykonos Live TV, ο Greek Freak έκανε το ταξίδι αστραπή στο νησί των Ανέμων μαζί με τα αδέρφια του, προκειμένου να οργανώσει το bachelor party του, καθώς εδώ και καιρό πολλά δημοσιεύματα τον ήθελαν να παντρεύεται με την Μαράια. Ωστόσο, πριν από περίπου ένα μήνα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διέψευσε τις φήμες περί γάμου. Μιλώντας στις κάμερες είχε πει: «Παιδιά δεν παντρεύομαι εγώ. Ο αδελφός μου παντρεύεται. Σοβαρά μιλάω, γιατί έχει γίνει πραγματικά λάθος. Παντρεύεται ο Κώστας».

Για όποιον λόγο πάντως κι αν βρέθηκαν στη Μύκονο οι Antetokounbros, το σίγουρο είναι ότι το διασκέδασαν.