Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Βέρτης: Η συγκινητική αφιέρωσή του στον Βασίλη Καρρά

Νίκος Βέρτης: Η συγκινητική αφιέρωσή του στον Βασίλη Καρρά

Κατά την διάρκεια της συναυλίας του στην Καβάλα, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε τη χάρη που του είχε ζητήσει ο Βασίλης Καρράς.

Το ημερολόγιο έγραφε 24 Δεκεμβρίου 2023, όταν ο Βασίλης Καρράς άφηνε την τελευταία του πνοή στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και σκορπούσε τη θλίψη στον μουσικό -και όχι μόνο- κόσμο. Από τότε έχουν περάσει οκτώ μήνες, αλλά τόσο οι θαυμαστές του όσο και οι συνάδελφοί του δεν λένε να τον ξεχάσουν.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Νίκος Βέρτης. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στην Καβάλα, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας και κατά την διάρκεια της εμφάνισή τους, δεν ξέχασε να αναφερθεί στον Βασίλη Καρρά προτού τραγουδήσει το «Θύμωσε απόψε η καρδιά» και στη χάρη που του είχε ζητήσει, πριν «φύγει» από τη ζωή.

«Θέλω να αφιερώσω αυτό το τραγούδι εξαιρετικά σε έναν φίλο, έναν μεγάλο καλλιτέχνη με τεράστια καρδιά, από εδώ, από τον τόπο μας, που δυστυχώς πριν από λίγους μήνες έφυγε, όμως δεν τον ξεχνάμε» είπε από τη σκηνή ο γνωστός τραγουδιστής στο κοινό της Καβάλας, τόπο καταγωγής και του Βέρτη και του Καρρά.

«Σας ενημερώνω πως αυτός είναι ο λόγος που κάνω σήμερα εδώ αυτή τη συναυλία. Ο Βασίλης μου είχε πει: πιτσιρίκο, μην ξεχάσεις, μία συναυλία στον τόπο μας, στα χωριά μας, στην πατρίδα μας. Και φυσικά είχε δίκιο και το αποδείξατε εσείς με την ενέργειά σας» τόνισε ο Νίκος Βέρτης, με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Only in

«Κρέμασε το σκουφάκι» της η Νικόλ Ελευθεριάδου – Το συγκινητικό μήνυμα για το αντίο της κορυφαίας πολίστριας! (pic)

«Τώρα που ήρθε η ώρα να κλείσει ο κύκλος της αθλητικής μου καριέρας, δεν τολμώ να φανταστώ πιο ιδανικό φινάλε. Έχοντας κατακτήσει τα πάντα με τον Ολυμπιακό και κυρίως το δικαίωμα να τον θεωρώ παντοτινή μου οικογένεια».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024