Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Σε ρήξη Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου – Αποχώρησε από την εταιρεία της

Σε ρήξη Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου – Αποχώρησε από την εταιρεία της

Οι φήμες για ρήξη στη σχέση ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου έρχονται να επιβεβαιωθούν με την αποχώρηση του μοντέλου από την εταιρεία της γνωστής μάνατζερ.

Είναι εδώ και μήνες που κυκλοφορούσαν οι φήμες για ρήξη ανάμεσα στο διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη μάνατζερ Έλενα Χριστοπούλου.

Ο φήμες για ρήξη στη σχέση ανάμεσα στο μοντέλο και παρουσιάστρια και την Έλενα Χριστοπούλου έρχονται να επιβεβαιωθούν με την αποχώρηση του διάσημου μοντέλου από την εταιρεία της διάσημης μάνατζερ.

Αν μπει κανείς στην επίσημη σελίδα της εταιρείας της Έλενας Χριστοπούλου και δει όλα τα μοντέλα που απαρτίζουν την ομάδα της εύκολα θα διαπιστώσει πως το διάσημο μοντέλο δεν υπάρχει πουθενά.

Και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει αφαιρέσει από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram το email της εταιρείας ως μέσο επικοινωνία που είχε μέχρι πρόσφατα ενεργό.

Καμία κοινή εμφάνιση για Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Έλενα Χριστοπούλου

Φαίνεται πως το γυαλί ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου έχει πλέον σπάσει, με τις δύο γυναίκες να έχουν να πραγματοποιήσουν κοινή εμφάνιση εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι δυο γυναίκες συνεργάζονταν για αρκετά χρόνια και η σχέση τους είχε γίνει οικογενειακή. Το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια και η Έλενα Χριστοπούλου ήταν αχώριστες, με το μοντέλο μάλιστα να αποκαλεί πολλές φορές την μάνατζερ μοντέλων «μαμά».

Τους τελευταίους, ωστόσο, μήνες έπαψαν να εμφανίζονται μαζί. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άρχισε να αποφασίζει μόνη της για τα επαγγελματικά της, ενώ παλαιότερα η Έλενα Χριστοπούλου είχε πολύ ισχυρό ρόλο στις διαπραγματεύσεις του μοντέλου.

Οι ψίθυροι πως κάτι δεν πάει καλά ανάμεσά τους άρχισαν να φουντώνουν περισσότερο όταν το φετινό καλοκαίρι το πέρασαν χωριστά σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επισκεπτόταν το σπίτι της Έλενας Χριστοπούλου στα Κουφονήσια.

Sports in

«Κρέμασε το σκουφάκι» της η Νικόλ Ελευθεριάδου – Το συγκινητικό μήνυμα για το αντίο της κορυφαίας πολίστριας! (pic)

«Τώρα που ήρθε η ώρα να κλείσει ο κύκλος της αθλητικής μου καριέρας, δεν τολμώ να φανταστώ πιο ιδανικό φινάλε. Έχοντας κατακτήσει τα πάντα με τον Ολυμπιακό και κυρίως το δικαίωμα να τον θεωρώ παντοτινή μου οικογένεια».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024