Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Ο πρώτος αρραβώνας, ο διπλός γάμος και ο χωρισμός – «Ένιωθα ότι θα πέθαινα»

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Ο πρώτος αρραβώνας, ο διπλός γάμος και ο χωρισμός – «Ένιωθα ότι θα πέθαινα»

Το αναζωπυρωμένο ειδύλλιο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ δεν κατάφερε να κρατήσει. Όσα έλεγε η διάσημη τραγουδίστρια για τη σχέση της με τον ηθοποιό.

Αφού ακυρώθηκε ο πρώτος αρραβώνας της με τον Μπεν Άφλεκ, η Τζένιφερ Λόπεζ είχε αποκαλύψει ότι ένιωθε πως θα πέθαινε εκείνη την περίοδο.

Είκοσι χρόνια μετά και η Τζένιφερ Λόπεζ αποφάσισε να δώσει τέλος στον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ μετά την αναζωπύρωση του ειδυλλίου τους.

Η Τζένιφερ Λόπεζ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ στη δεύτερη επέτειο του γάμου τους.

Η ιστορία τους ωστόσο είχε ξεκινήσει πριν από 22 χρόνια όταν πρωταγωνίστησαν στην ταινία «Gigli».

Ο Μπεν Άφλεκ της είχε κάνει τότε πρόταση γάμου και σχεδίαζε να παντρευτεί την Τζένιφερ Λόπεζ τον Σεπτέμβριο του 2003, αλλά διέλυσαν τον αρραβώνα τους και ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Ιανουάριο του 2004.

«Επιβεβαιώνω τις αναφορές ότι η Τζένιφερ Λόπεζ τελείωσε τον αρραβώνα της με τον Μπεν Άφλεκ. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, σας ζητάμε να σεβαστείτε το απόρρητό της» ανέφερε τότε ο εκπρόσωπός της.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ αναζωπύρωσαν το ειδύλλιό τους το 2021 και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας όχι μία αλλά δύο φορές το 2022.

Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε τότε για τη στεναχώρια της μετά το τέλος του πρώτου αρραβώνα τους σε μια συνέντευξή της με τον Zane Lowe του Apple Music 1.

«Πριν από είκοσι χρόνια ερωτεύτηκα την αγάπη της ζωής μου. Δούλευα σε ένα άλμπουμ τότε με τον τίτλο «This Is Me… Then». Ήθελα να απαθανατίσω τη στιγμή στον χρόνο. Τώρα το πιο εκπληκτικό, απίστευτο έχει συμβεί. Ο λόγος που είμαστε εδώ είναι επειδή θέλω να απαθανατίσω αυτή τη στιγμή στον χρόνο γιατί είναι ακόμα καλύτερη από την πρώτη φορά» δήλωνε η Τζένιφερ Λόπεζ τον Νοέμβριο του 2022.

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε αναφερθεί με λεπτομέρειες για τον πόνο που βίωσε από τον πρώτο χωρισμό της από τον Μπεν Άφλεκ.

Ένιωθε πως θα πέθαινε η Τζένιφερ Λόπεζ μετά τον χωρισμό από τον Μπεν Άφλεκ

«Δεν θα τραγουδούσα καν αυτά τα τραγούδια. Ήταν τόσο οδυνηρό αφού χωρίσαμε. Μόλις ακυρώσαμε τον γάμο πριν από 20 χρόνια ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής μου. Ειλικρινά ένιωθα ότι θα πέθαινα» είχε μοιραστεί η Τζένιφερ Λόπεζ.

Μίλησε επίσης για την αναζωπύρωση του ειδυλλίου τους. «Έχει το πιο δεν θα συμβεί ποτέ στο Χόλιγουντ φινάλε. Αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ, δεν πρόκειται να το γράψουμε γιατί κανείς δεν θα πίστευε το τέλος του.

Νομίζω ότι τώρα που μεγαλώσαμε, συνειδητοποιήσαμε ότι είναι πολύ πιο ξεκάθαρο, γιατί ακόμη και τότε όταν νιώθαμε έτσι, τώρα ξέρουμε. Τώρα ξέρουμε. Και δεν υπάρχουν ερωτήσεις και δεν υπάρχει κανένα είδος όπως «λοιπόν, ας δούμε πώς θα πάει αυτό». Είμαστε εγώ και εσύ. Αυτό είναι. Σε όλη τη διαδρομή μέχρι το τέλος. Αυτό είναι. Θα είμαστε εμείς».

Ενώ η Τζένιφερ Λόπεζ μιλούσε συχνά για τον γάμο τους, δημιουργώντας ακόμα και το ντοκιμαντέρ της «The Greatest Love Story Never Told», ο Μπεν Άφλεκ έδειχνε αυτοσυγκράτηση και δεν έμπαινε σε λεπτομέρειες για τη σχέση τους.

«Ένα από τα δυσκολότερα μαθήματα που έχω μάθει είναι ότι δεν είναι σοφό να μοιράζεσαι τα πάντα με τον κόσμο» σημείωνε στη Wall Street Journal τον Δεκέμβριο του 2021. «Ξέρω ότι αισθάνομαι πιο άνετα να έχω αυτα τα υγιή όρια στη ζωή μου γύρω από τα οποία, με φιλικό και ευθύ τρόπο, σας λέω. Απλά δεν θέλω να μιλήσω για την προσωπική μου σχέση στην εφημερίδα» συνέχιζε χαρακτηριστικά.

Η ερωτική ιστορία της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ δεν κατάφερε να κρατήσει, με την τραγουδίστρια να καταθέτει τελικά αίτηση διαζυγίου μετά από φήμες μηνών για τον χωρισμό τους.

Sports in

Η κρίσιμη εβδομάδα για την Ελλάδα και ο στόχος της 15ης θέσης στο ranking της UEFA

Αυτή είναι η κατάσταση για την Ελλάδα, στη βαθμολογία της UEFA λίγες ημέρες πριν τα ευρωπαϊκά playoffs που συμμετέχουν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024