Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Βικτόρια Μπέκαμ: Η ζωή της γίνεται σειρά ντοκιμαντέρ στο Netflix – Όλα όσα γνωρίζουμε

Βικτόρια Μπέκαμ: Η ζωή της γίνεται σειρά ντοκιμαντέρ στο Netflix – Όλα όσα γνωρίζουμε

Το Netflix σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα τη Βικτόρια Μπέκαμ που σημάδεψε τη δεκαετία του '90.

Η Βικτόρια Μπέκαμ έκλεψε ήδη την παράσταση στο σαρωτικό, ταραχώδες ντοκιμαντέρ «Μπέκαμ» του Netflix, με εκείνη την viral στιγμή κατά την οποία – ομολογουμένως μετά από κάποια παρότρυνση του Ντέιβιντ – αποκάλυψε με ποιο αυτοκίνητο πήγαινε στο σχολείο (απάντηση: μια Rolls-Royce, φυσικά). Τώρα, όμως, κάνει κάτι καλύτερο: δηλαδή, παίρνει κεντρικό ρόλο στη δική της σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix.

Το ντοκιμαντέρ

Από τη δεκαετία του ’90 που έγινε ευρέως γνωστή, η Βικτόρια Μπέκαμ είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες γυναίκες στον κόσμο. Τώρα βρίσκεται σε ένα ταξίδι για να χτίσει μια αυτοκρατορία μόδας – και τώρα, οι θαυμαστές θα μπορούν να μάθουν και να δουν την ιστορία πίσω από όλα αυτά.

Στις 21 Αυγούστου, το Netflix ανακοίνωσε την έναρξη της παραγωγής μιας σειράς ντοκιμαντέρ που θα παρουσιάζει την καθημερινότητα της Μπέκαμ και την επιχείρησή της στον τομέα της μόδας και της ομορφιάς. Με αποκλειστική πρόσβαση στην ζωή της, την οικογένειά της και τους πιο κοντινούς της ανθρώπους, η σειρά εξερευνά την πορεία της στο παγκόσμιο προσκήνιο.

Ακολουθώντας τη σειρά ντοκιμαντέρ του συζύγου της Ντέιβιντ Μπέκαμ που καταγράφει την άνοδό του ως επιτυχημένου ποδοσφαιριστή και είδωλο της ποπ κουλτούρας, το επερχόμενο ντοκιμαντέρ υπόσχεται να σας γνωρίσει από κοντά την πρώην ποπ σταρ, καθώς συνδυάζει την επιχειρηματική και οικογενειακή της ζωή.

Η σειρά από το Studio 99 και την Dorothy St Pictures είναι παραγωγή της υποψήφιας για Emmy Nicola Howson (BECKHAM, 99, Save Our Squad, Ronnie O’Sullivan: The Edge of Everything) και της υποψήφιας για BAFTA Julia Nottingham (Pamela: a love story, The Greatest Night in Pop).

*Mε πληροφορίες από: Netflix & British Vogue | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Dan Jackson | Victoria Beckham Beauty

Only in

Πώς η γκάφα ενός στρατηγού άφησε τα σύνορα της Ρωσίας ευάλωτα

Ο συνταγματάρχης Αλεξάντερ Λάπιν διέλυσε ένα συμβούλιο που επέβλεπε την ασφάλεια στην επαρχία Κουρσκ της Ρωσίας τους μήνες πριν από την εισβολή των ουκρανικών στρατευμάτων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024