Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Χώρεσε όλο της το καλοκαίρι σε ένα βίντεο

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Χώρεσε όλο της το καλοκαίρι σε ένα βίντεο

Νέες αναρτήσεις απο τις ανέμελες διακοπές της σε Μύκονο, Σαντορίνη και Ίο.

Mετά τις διακοπές της στη Μύκονο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, συνεχίζει να απολαμβάνει το καλοκαίρι της στη Σαντορίνη και στην Ίο. Στις αρχές του Αυγούστου είδαμε την 38χρονη να απολαμβάνει τις παραλίες της Σαντορίνης. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέβασε τότε μερικές φωτογραφίες της στo Instagram όπου ποζάρει φορώντας λεοπάρ μπικίνι, ψάθινο καπέλο και γυαλιά ηλίου, σε παραλία του νησιού. Μάλιστα, με χιουμοριστική διάθεση αναφέρει εκεί: «Στην υγειά αυτών των φίλων, που στις φώτος μας βγάζουν με 3 μέτρα πόδι!»

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η 38χρονη, μοιράζεται μοναδικές στιγμές από το καλοκαίρι της στην Ίο με τους ακολούθους της στο Instagram με μία νέα ανάρτηση. Στην εν λόγω ανάρτηση συνοδεύεται από λεζάντα η οποία λέει το εξής: «Η ζωή κρύβει ξεχωριστή μαγεία για όσους τολμούν να ονειρεύονται!». Στο βίντεο της ανάρτησης βλέπουμε την Ιωάννα να απολαμβάνει τον ήλιο σε εξορμήσεις στη θάλασσα, σε beach bar, σε σκάφη και πισίνες, ενώ χορεύει ανέμελη φορώντας ανοιχτόχρωμα, fluo, αλλά κι εμπριμέ μαγιό. Λίγες μέρες πριν, σε άλλη ανάρτησή της από το ίδιο νησί συμβουλεύει: « Να συλλέγετε αναμνήσεις, όχι αντικείμενα! Να ζείτε μια όμορφη ζωή!»

Έχουν περάσει 4 χρόνια από την επίθεση της Ιωάννας από καυστικό υγρό και η θετική στάση απέναντι στη ζωή την οποία παρουσιάζει η ίδια είναι πράγματι  αξιοθαύμαστη. Σε πρόσφατη ανάρτησή της για τα 4 χρόνια από την επίθεση που δέχτηκε, η ίδια έγραψε: «4 χρόνια Αγαπητέ εαυτέ μου Σε υπερασπίζομαι. Σε συμπονώ. Σε αγαπώ. Έχε πίστη. Όλα θα πάνε καλά» – και πράγματι έτσι ακριβώς φαίνεται να πηγαίνουν.

Only in

Ο Πούτιν χειραγώγησε τον «εγωισμό και τις ανασφάλειες» του Τραμπ, λέει πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ

Ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ Χ.Ρ. Μακμάστερ ισχυρίζεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επηρέαζε πολύ τον Ντόναλντ Τραμπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024