Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Tράγος στα Σύβοτα πίνει καφεδάρα και γίνεται viral

Tράγος στα Σύβοτα πίνει καφεδάρα και γίνεται viral

To viral βίντεο που αποθανάτησε τη στιγμή.

Όπως όλοι ξέρουμε, ο Freddo Espresso αποτελεί την ελληνική κρύα εκδοχή του ιταλικού Espresso. Τουρίστες «χάνουν τα μυαλά τους» με το εν λόγω ρόφημα στις διακοπές τους στην Ελλάδα κι Έλληνες  γκρινιάζουν -συνήθως- σε διακοπές τους ανά τον κόσμο για την απουσία του ροφήματος στον εκάστοτε προορισμό, από το 1991 και έπειτα τουλάχιστον. Η «ελληνικότητα» του καφέ αποδείχτηκε μάλιστα στα Σύβοτα αυτό το καλοκαίρι καθώς στη χώρα μας απ’ ό,τι φαίνεται μέχρι και οι τράγοι αναζητούν το Freddo τους.

Viral έχει γίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο που δείχνει έναν τράγο να «κλέβει» ένα ποτήρι με τον εν λόγω κρύο καφέ σε παραλία στα Σύβοτα από παρέα λουόμενων που απολάμβαναν το μπάνιο τους, ενώ χωρίς ντροπή τον πίνει μπροστά σε όλη την παραλία με ιδιαίτερη προσήλωση.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο τράγος πλησίασε τους λουόμενους που κάθονται αμέριμνοι στην παραλία, χωρίς να νιώθει κανένα φόβο. Το ζώο σίγουρα είναι συνηθισμένο στην παρουσία ανθρώπων στην περιοχή και ίσως και σε παρόμοια ευρήματα. Συγκεκριμένα, ο τράγος εκεί που περπατά ξέγνοιαστος στην άμμο, εντοπίζει το ποτήρι με τον καφέ, το πιάνει με τα δόντια του κι αρχίζει να το κουνάει για να πιεί το ρόφημα.

«Οι κατσίκες στην Ελλάδα, πίνουν Freddo», έγραψε ο χρήστης που τράβηξε το βίντεο και εδώ που τα λέμε έχει τα δίκια του κι αυτός… κι ο τράγος.

Only in

Ο Πούτιν χειραγώγησε τον «εγωισμό και τις ανασφάλειες» του Τραμπ, λέει πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ

Ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ Χ.Ρ. Μακμάστερ ισχυρίζεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επηρέαζε πολύ τον Ντόναλντ Τραμπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024