Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια μίλησαν.

Κριός

Επειδή πέρασε μια μέρα χαλαρά, πίστευες ότι ξεμπέρδεψες; Όχι. Οι εντάσεις, τα νεύρα και οι παρεξηγήσεις βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, καθώς άλλα είχες στο μυαλό σου εσύ και άλλα τα… άστρα. Μείνε ο εαυτός σου, αλλα μην ξεχνάς να είσαι ευέλικτος. Μην πας με φόρα πάνω στον τοίχο, ξέρεις τι θα συμβεί.

Στα θετικά: ελίσσεσαι και αυτό σε βοηθάει να ξεπερνάς κάποια εμπόδια, πιο εύκολα από όσο πίστευες.

Στα αρνητικά: οι εντάσεις θα φέρουν στο φως κάποια πράγματα που αγνοούσες και, μεταξύ μας, δεν ήθελες να μάθεις. Προσοχή στις αντιδράσεις σου.

Ταύρος

Πάνω που πήγες να πάρεις τα πάνω σου, έρχεται ξανά αυτή η περίοδος που αρχίζεις να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και τα βλέπεις όλα μαύρα. Εν μέρει, καλό είναι αυτό, γιατί θα σε εμποδίσει να πάρεις βιαστικές αποφάσεις – αποφάσεις που στο μέλλον θα φανεί ότι ήταν λάθος. Πήγαινε σιγά – σιγά.

Στα θετικά: δεν κάνεις απότομες αλλαγές και σκέφτεσαι πάλι από την αρχή κάποια σχέδια που είχες στο μυαλό σου.

Στα αρνητικά: νιώθεις ότι έχεις πέσει σε βούρκο. Όλο ετοιμάζεσαι να κάνεις το επόμενο βήμα, όλο κάτι σε κρατάει πίσω και αυτό οδηγεί σε ψυχολογική απογοήτευση.

Δίδυμος

Παρεξηγήσεις στα επαγγελματικά παρεξηγήσεις τα φιλικά, παρεξηγήσεις στα ερωτικά. Γενικά, όποια πέτρα και να σηκώσεις, μια παρεξήγηση θα βρεις από κάτω και αναρωτιέσαι «τι έγινε ρε παιδιά;». Θέλει τόλμη, θάρρος και… υπομονή αυτή η περίοδος. Μην σε παρασύρει η σκοτεινή πλευρά και βγάλεις τον χειρότερο εαυτό σου.

Στα θετικά: έχεις φουλ ενέργεια κι αυτό σε βοηθάει να κρατάς τις ισορροπίες και να μην πέφτεις στην παγίδα της επιθετικές αντίδρασης.

Στα αρνητικά: θα νιώσεις προδομένος σε κάποια φάση και θα πρέπει να σκεφτείς αρκετά για το πως θα αντιδράσεις.

Καρκίνος

«Αναποδιές is my middle name» σκέφτεσαι και δεν έχεις άδικο. Ξέρες να διαχειρίζεσαι καταστάσεις που κρύβουν ένταση από πίσω τους και να βάζεις τα πράγματα στη θέση τους όταν χρειάζεται. Μην σου πω ότι η ένταση σε κάνει να νιώθεις ζωντανός. Αλλά κατά βάθος το ξέρεις κι εσύ, ότι κάποιες φορές κουράζει αυτή η κατάσταση.

Στα θετικά: το έχεις και ξέρεις πως να το διαχειριστείς, ώστε η σημερινή η μέρα να μην φτάσει στα άκρα.

Στα αρνητικά: θα είναι φορές που θα νιώσεις μπαλάκι του πινγκ πονγκ και αυτό θα σε εκνευρίσει αφάνταστα. Πάρε ανάσες και προχώρα.

Λέων

Λιοντάρι, το: ο βασιλιάς της ζούγκλας. Έτσι θα προσπαθήσεις να φερθείς σήμερα, που η κατάσταση θυμίζει ζούγκλα και ο καθένας παλεύει για τον εαυτό του. Θα βάλεις φωνή, θα δείξεις χαρακτήρα, θα προσπαθήσεις να βάλεις τάξη σε αυτό το χάος. Spoiler alert: τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα θέλεις. Μην δαγκώσεις κάποιον,

Στα θετικά: η ενέργειά σου θα εμπνεύσει κάποιους ανθρώπους δίπλα σου, που θα σε στηρίξουν.

Στα αρνητικά: όσο φωνή και να βάλεις, ξέρεις ότι δεν θα πιάσει τόπο. Ο καθένας ακούει τα δικά του αυτή την περίοδο.

Παρθένος

Ξύπνησες θυμωμένος σήμερα. Ήθελες κάπου να τα πεις. Θεωρείς ότι έχεις το δίκιο με το μέρος σου. Αλλά, ποιος είπε ότι δεν θα υπάρχουν αντιδράσεις. Δέχεσαι κόντρες σε αυτά που λες, νευριάζεις, το παίζεις cool και ξεσπάς στο τέλος. Μπάχαλο, χωρίς λόγο.

Στα θετικά: να χαίρεσαι που κάποιοι κρατούν την ψυχραιμία τους και δεν τα παίρνουν προσωπικά αυτά που λες.

Στα αρνητικά: κάποιοι άλλοι, όμως τα παίρνουν προσωπικά. Και η κόντρα αρχίζει με άσχημες κουβέντες.

Ζυγός

Της ανατροπής το κάγκελο είναι η φάση. Εσύ τα έχεις οργανώσει, έρχονται άλλοι και στο χαλάνε. Πρέπει να εξηγήσεις, να πεις ξανά τα δικά σου, να αλλάξεις το πρόγραμμα, πάμε πάλι από την αρχή. Μια κατάσταση που την έχεις, αλλά την ίδια ώρα δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις. Εντελώς ενοχλητικό.

Στα θετικά: κι όμως, όλη αυτή η κατάσταση δεν επηρεάζει τα προσωπικά σου. Απίστευτο, ε;

Στα αρνητικά: μην ανοίγεσαι επαγγελματικά. Κάπου υπάρχει ένα κενό κι αν δεν προσέξεις θα πέσεις μέσα.

Σκορπιός

«Τι σας έκανα πάλι ρε;». Αυτό σκέφτεσαι, καθώς μετά από μια ημέρα ηρεμίας, όλα αγγίζουν το κόκκινο. Διαμάχες και νεύρα από εκεί που δεν το περιμένεις και δεν το ήθελες. Πάρε μια ανάσα, κοιμήσου πάνω από πέντε ώρες και άφησε το μυαλό σου να ηρεμήσει. Άκρη δεν θα βγάλεις, αλλά θα είσαι λιγότερο επιθετικός στις αντιδράσεις σου.

Στα θετικά: έχεις σκεφτεί ένα δύο μελλοντικά βήματα και θα κάνεις τα πάντα για να τα ακολουθήσεις.

Στα αρνητικά: ακόμα και τώρα, δεν αντέχεις την κριτική εναντίον σου. Νιώθεις πως όλοι τα βάζουν μαζί σου και αυτό σου βγάζει τη χειρότερη αντίδρασή σου.

Τοξότης

Μακριά και αγαπημένοι. Αυτή είναι η κατάσταση που θέλεις να ζήσεις σήμερα. Μόνος σου, να σκεφτείς, να βάλεις τα πράγματα σε μια ροή και ίσως καταφέρεις να βγάλεις άκρη. Αλλά, δεν είναι εύκολο κι αυτό.

Στα θετικά: έχεις ανθρώπους δίπλα σου που μπορείς να εμπιστευτείς. Να το θυμάσαι αυτό.

Στα αρνητικά: όλο σκάνε θέματα από εκεί που δεν το περίμενες, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ηρεμήσεις.

Αιγόκερως

Θυμάσαι εκείνη την ελληνική ταινία, που κάποιος έλεγε «είμαι στρατιωτικός και τα λέω τσεκουράρα»; Ε, κάπως έτσι είσαι σήμερα, αλλά θα πρέπει να ξέρεις ότι αυτό το «τσεκουράτα» κρύβει και συνέπειες. Είσαι τόσο έτοιμος;

Στα θετικά: θα τα βγάλεις επιτέλους από μέσα σου. Το είχες τόσο ανάγκη αυτό

Στα αρνητικά: θα πληγώσεις κόσμο. Πιστεύεις ότι η επόμενη ημέρα θα σε βρει ήρεμο και χωρίς τύψεις;

Υδροχόος

Ανασφάλειες εδώ, ανασφάλειες εκεί, ανασφάλειες παρά πέρα. Γενικά, καθόλου καλή ημέρα για εσένα, που κάνεις συνεχώς βήματα πίσω. Βέβαια, γλιτώνεις όλες τις συγκρούσεις έτσι, αλλά μέσα σου θέλεις να σκάσεις. Κάνε υπομονή, έστω και για λίγο.

Στα θετικά: αν δείξεις λίγο υπομονή, θα έχεις την ευκαιρία σου για αντεπίθεση.

Στα αρνητικά: εντάσεις, νεύρα, μια μέρα που θα θέλεις να σβήσεις από τη μνήμη σου.

Ιχθύς

Πας σε… πόλεμο και δεν το ξέρεις. Είσαι έτοιμος να ανοίξεις κόντρες με όλους και σε όλα. Αλλά αξίζει; Σκέψου το μια ακόμα φορά, δεν είναι κρίμα να σπάσεις τα νεύρα σου; Δική σου η επιλογή.

Στα θετικά: ξέρεις τι μετράει περισσότερο και τι όχι. Άρα ξέρεις και που να αντιδράσεις όπως πρέπει.

Στα αρνητικά: OK, τα αισθηματικά δεν ανήκουν στην κατηγορία των θετικών σου. Εκεί πας με σπασμένα φρένα και όπου βγάλει (πουθενά δεν θα βγάλει, στο λέμε από τώρα).