Φωτιά σε αυτοκίνητο τα ξημερώματα στον Ταύρο
Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για τη φωτιά στο αυτοκίνητο στις 03:23 και έσπευσε στο σημείο με οκτώ πυροσβέστες και τρία οχήματα
Φωτιά σε επιβατηγό αυτοκίνητο ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης 21 Αυγούστου στον δήμο Ταύρου, στην Αττική.
Η πυρκαγιά ξέσπασε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες εντός υπαίθριου χώρου στάθμευσης οχημάτων, στη συμβολή των οδών Ομήρου και Τεώ.
Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για τη φωτιά στις 03:23 και έσπευσε στο σημείο με οκτώ πυροσβέστες και τρία οχήματα, όπου κατέσβησαν την πυρκαγιά. Στο όχημα προκλήθηκαν εκτενής υλικές ζημιές, ενώ δεν υπήρξε αναφορά για τραυματισμό ατόμου.
Η ενημέρωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας:
Κατεσβέσθη #πυρκαγιά σε Ε.Ι.Χ αυτοκίνητο, εντός υπαίθριου χώρου στάθμευσης οχημάτων, στη συμβολή των οδών Ομήρου και Τεώ, στο δήμο Ταύρου Αττικής. Επιχείρησαν 8 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 21, 2024
- Ρούλα Πισπιρίγκου: Αναβλήθηκε για τέλος του έτους η δίκη των θανάτων Μαλένας και Ίριδας
- Σίφνος: Πρώτη επιλογή μεταξύ των προορισμών που θα είναι ελκυστικοί για τους Αυστραλούς το 2026
- Σοβαρά επεισόδια στην Πορτογαλία: Ξύλο, πέτρες, φωτοβολίδες και 124 συλλήψεις (vids)
- Greek Defense Minister Holds High-Level Talks
- Ιράν: Από το σόου του «Συμβουλίου Ειρήνης» στα αχαρτογράφητα νερά ενός νέου πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Όλοι οι λόγοι που ο σκύλος «καβαλάει» άλλους σκύλους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού






