Για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο συνελήφθη 57χρονος τουρίστας από τη Γερμανία στο Ηράκλειο, καθώς είχε πιει τόσο πολύ που είχε αφήσει το παιδί του μόνο του για ώρες.

Ο 57χρονος βρέθηκε να κοιμάται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στη Χερσόνησο ενώ δίπλα του υπήρχαν οκτώ μπουκαλάκια με ούζο τα οποία και είχε καταναλώσει. Ο ίδιος είχε έρθει διακοπές στην Κρήτη με τον 9χρονο γιο του.

Ειδοποιήθηκε η μητέρα του παιδιού που βρισκόταν στη Γερμανία και είναι σε διάσταση με το σύζυγό της, η οποία έφτασε αργά το βράδυ της Τρίτης στο Ηράκλειο

Το παιδί τράβηξε την προσοχή των εργαζομένων του ξενοδοχείου γιατί κυκλοφορούσε μόνο του στους διαδρόμους του ξενοδοχείου. Αυτό δεν θα ήταν αρκετό για να καταλάβουν οι εργαζόμενοι ότι κάτι συμβαίνει, αλλά αντιλήφθηκαν ότι το παιδί περιφερόταν από το πρωί μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης μόνο του.

Το παιδί παρέμεινε στο ΑΤ για επτά ώρες

Κατά την έρευνα που έκαναν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο ανακάλυψαν, ότι ο πατέρας του παιδιού ήταν σε βαθύ ύπνο στο δωμάτιό του, δίπλα σε 8 μικρά μπουκάλια ούζο που βρέθηκαν στο κρεβάτι του. Αμέσως, ειδοποιήθηκε η αστυνομία που παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο τμήμα, όπου έμεινε για σχεδόν 7 ώρες.

Στο μεσοδιάστημα ειδοποιήθηκε η μητέρα του παιδιού που βρισκόταν στη Γερμανία και είναι σε διάσταση με το σύζυγό της, η οποία έφτασε αργά το βράδυ της Τρίτης στο Ηράκλειο και παρέλαβε το παιδί της. Ο 57χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Χερσονήσου κατηγορούμενος για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.