Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ωρωπός: Ατύχημα σε λούνα παρκ με 6χρονο αγόρι

Ωρωπός: Ατύχημα σε λούνα παρκ με 6χρονο αγόρι

Άλλο ένα περιστατικό σε λούνα παρκ, μέσα σε λίγες ημέρες

Ένα ακόμα ατύχημα μικρού παιδιού σε λούνα παρκ βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά την τραγωδία με τον θάνατο του 19χρονου στη Χαλκιδική.

Πρόκειται για ένα 6χρονο αγόρι που έπαιζε σε λούνα παρκ στην περιοχή του Ωρωπού όταν ξαφνικά βρέθηκε στο κενό. Ευτυχώς το μικρό αγόρι δεν είχε κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Η καταγγελία

Σύμφωνα με καταγγελία που έκαναν στο Αστυνομικό Τμήμα Ωρωπού οι γονείς του παιδιού, όλα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής 16 Αυγούστου 2024. Το 6χρονο παιδί τους μπήκε σε τραμπολίνο για να διασκεδάσει αλλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έπεσε και χτύπησε.

Σύμφωνα με το Star άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Ωρωπού έκανε επιτόπιο έλεγχο στο λούνα παρκ που βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο της Σκάλας Ωρωπού, ενώ ειδοποιήθηκαν και οι υπηρεσίες του Δήμου αλλά και οι υπηρεσίες που είναι υπεύθυνες για τον έλεγχο των παιχνιδιών. Ως άμεσο μέτρο κρίθηκε το μερικό σφράγισμα του λούνα παρκ δηλαδή το κλείσιμο του παιχνιδιού.

Τι λέει ο δήμαρχος για το ατύχημα

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Star ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης, ενημερώθηκε την Παρασκευή το βράδυ για το ατύχημα και αμέσως έδωσε εντολή στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου για να διενεργήσει ελέγχους. Διαβεβαίωσε επίσης πως η συγκεκριμένη επιχείρηση ήταν αδειοδοτημένη ενώ τη Δευτέρα έγινε και αυτοψία από ειδικούς και θα συνταχθεί σχετική τεχνική έκθεση. Ζήτησε έλεγχο σε βάθος και από την υπηρεσία του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης του Υπουργείου Ανάπτυξης, ενώ όπως είπε δεν γνωρίζει τα στοιχεία της οικογένειας ωστόσο πληροφορήθηκε πως το παιδί είναι καλά στην υγεία του.

«Ήμασταν τυχεροί»

Ο πατέρας του παιδιού ΣΤ.Χ κατήγγειλε ότι το παιδί έπεσε σε κενό ενός μέτρου στο τραμπλίνο. «Ημασταν τυχεροί που δεν χτύπησε το παιδί μας. Εγώ καθόμουν σε ένα σκαμπό και το έβλεπα. Το άσχημο ήταν πως ήταν έπεσε στο κενό υπήρχε ένας μουσαμάς και δεν είχα οπτικό πεδίο. Μέχρι να βρω το παιδί και να το αγκαλιάσω έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια κατήγγειλε πως δεν υπήρχε εκπρόσωπος λούνα παρκ.

«Αγκαλιαστήκαμε και κλαίγαμε. Όλη αυτή την ώρα που έγινε όλο αυτό δεν υπήρχε εκπρόσωπος του λούνα πάρκ. Αποφάσισα να κάνω μήνυση γιατί όλο αυτό κάπου πρέπει να σταματήσει και να αλλάξει. Το παιδί μου ήταν τυχερό. Δεν ξέρω τι θα γινόταν σε άλλη περίπτωση».

Only in

Ο Πούτιν χειραγώγησε τον «εγωισμό και τις ανασφάλειες» του Τραμπ, λέει πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ

Ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ Χ.Ρ. Μακμάστερ ισχυρίζεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επηρέαζε πολύ τον Ντόναλντ Τραμπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024