Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη λειτουργία του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής, όπου έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος.

Η κηδεία του αδικοχαμένου νεαρού τελέστηκε σήμερα στην Βέροια, σε κλίμα οδύνης, όπου παρευρέθηκαν για το τελευταίο «αντίο» η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι του αγοριού, μη μπορώντας να πιστέψουν το κακό που συνέβη και μάλιστα με αυτό τον τρόπο που κανείς δεν μπορούσε να υποψιαστεί ή να προβλέψει.

Τα νέα στοιχεία

Την ίδια ώρα η Αστυνομία, σύμφωνα με τς πληροφορίες της ΕΡΤ, φαίνεται ότι με έγγραφο της από της 9 Ιουλίου είχε ενημερώσει τον Δήμο Κασσάνδρας ότι το λούνα παρκ δεν είχε γνωστοποιήσει τη λειτουργία του.

Το έγγραφο του αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας με ημερομηνία 9 Ιουλίου, προς το δήμο Κασσάνδρας αναφέρει τη λειτουργία καταστήματος άνευ γνωστοποίησης, όπως είναι το θέμα του.

Το έγγραφο της Αστυνομίας

Όπως αναφέρει το έγγραφο, ο έλεγχος της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου και διαπιστώθηκε ότι στερείται σχετικής γνωστοποίησης. Στο ίδιο έγγραφο προτρέπουν τον Δήμο να προχωρήσει στις δικές του προβλεπόμενες ενέργειες σχετικά με την πορεία της λειτουργίας του λούνα παρκ με την προϋπόθεση ότι αυτή γινόταν «άνευ γνωστοποίησης».

Το έγγραφο αυτό έχει επικολληθεί στην επιχείρηση, ως συνοδευτικό με ένα έγγραφο του δήμου Κασσάνδρας.

Την ίδια ώρα οι πραγματογνώμονες συνεχίζουν την έρευνα τους για τη συλλογή στοιχείων.