Σε κλίμα οδύνης τον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου στη Βέροια, τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για τον 19χρονο Γιάννη που σκοτώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Συγγενείς και δεκάδες φίλοι του αδικοχαμένου νέου με λευκά λουλούδια στα χέρια είπαν το στερνό αντίο στον 19χρονο (εικόνα πάνω από karfitsa.gr), μη μπορώντας να πιστέψουν ότι έφυγε από κοντά τους.

Ο χώρος έξω από την εκκλησία είχε κατακλυστεί με στεφάνια με λευκά λουλούδια και συλλυπητήριες ευχές.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τον άτυχο νεαρό, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ και την απαίτηση της οικογένειας για δικαίωση να κυριαρχεί

Σπαραγμός

Όλοι οι παρευρισκόμενοι μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τον άτυχο νεαρό, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ και την απαίτηση της οικογένειας για δικαίωση να κυριαρχεί.

Ο παππούς του 19χρονου συγκλονίζει: «Βλέπετε την κατάσταση από μόνοι σας, βγήκε η δήμαρχος στην τηλεόραση και μας λέει όλα καλά. Μας λέει όλα καλά ενώ δεν έχει άδεια, έχει σάπια καρεκλάκια, χωρίς να υπάρχει έλεγχος. Βγάλτε την στα κανάλια να σωθούν κι αλλά παιδιά. Δεν είναι δυνατόν αυτό. Κρίμα στους γονείς. Χάσανε ένα παιδάκι με όνειρα, ένα παιδάκι που αύριο έφευγε για τη σχολή του. Κρίμα δεν είναι; […] Ήταν το τρίτο μου εγγόνι, είχε το όνομα μου. Ήταν ένα παιδί μάλαμα. Δείτε τι γίνεται γύρω σας (αναφερόμενος στον κόσμο που βρίσκεται στην κηδεία), από αυτό θα κρίνεται από μόνοι σας».

Ο κολλητός φίλος του Γιάννη, ο Αλέξανδρος, μίλησε για το πόσο του λείπει ο «αδερφός» του. «Τον είχα σαν αδερφό μου. Έτσι όμως τα έφερε η ζωή. Μου λείπει πάρα πολύ και θα κάνω τα πάντα για να μείνω κοντά στην οικογένειά του και στα αδέρφια του».