Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Πιρς Μόργκαν: Ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός, ο πατριάρχης

Πιρς Μόργκαν: Ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός, ο πατριάρχης

Ο γνωστός δημοσιογράφος, ως παλιό αρσενικό, δεν αφήνει τη γυναίκα του Σίλια Ουόλντεν να έχει άντρες φίλους. Κι αυτό το αποκάλυψε η ίδια.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της βρετανικής δημοσιογραφίας. Την ίδια ώρα, ωστόσο, ο Πιρς Μόργκαν είναι και μια αμφιλεγόμενη φιγούρα των μίντια. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν αν τον συμπαθούν ή τον αντιπαθούν – με τη πλάστιγγα να γέρνει στη δεύτερη πλευρά τις περισσότερες φορές.

Είναι ο άνθρωπος εκείνος που χειροκροτήθηκε στα social media, επειδή στρίμωξε στη γωνία τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης του Ισραήλ για νεκρούς αμάχους στη Γάζα ή επειδή είπε ότι τα μάρμαρα του Παρθενώνα πρέπει να επιστρέψουν την Ελλάδα. Την ίδια ώρα είναι ο ίδιος που αποδοκιμάστηκε επειδή πήγε να εκμεταλλευτεί τον θάνατο του Λάρι Κινγκ για δική του προβολή ή εξαιτίας των σφοδρών επιθέσεών του εναντίον της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία του «έκοψε» την καλημέρα όταν γνώρισε τον πρίγκιπα Χάρι.

Γενικά είναι ένα όνομα που έχει συνδεθεί και με επιτυχίες και με σκάνδαλα – απολύθηκε από τη Mirror το 2004 επειδή δημοσίευσε ψεύτικες φωτογραφίες, ενώ βρέθηκε μπλεγμένος και στην υπόθεση των υποκλοπών τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων από περίπου 100 διάσημους ανθρώπους της Βρετανίας.

Και όπως φαίνεται, ο Πιρς Μόργκαν είναι ένας παραδοσιακός άντρας, ένας πατριάρχης με «Π» κεφαλαίο. Κάτι που έδειξε και στις αρχές της χρονιάς, όταν ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Όσκαρ – υποψηφιότητες που δεν είχαν χώρο για τις Μάργκοτ Ρόμπι και Γκρέτα Γκέργουικ της ταινίας «Barbie».

«Η πατριαρχία γελάει τελευταία» ήταν το γεμάτο χαιρεκακία και σεξισμό σχόλιό του, αφού τους προηγούμενους μήνες είχε δείξει επανειλημμένα την αντιπάθειά του στο φιλμ. Και τώρα, μια αποκάλυψη, έρχεται να (απο)δείξει τον πατριάρχη που κρύβει (όχι και τόσο καλά) μέσα του.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε η σύζυγός του Σίλια Ουόλντεν, δήλωσε ότι ο Πιρς Μόργκαν δεν θέλει εκείνη να έχει άντρες φίλους, καθώς πιστεύει ότι την πλησιάζουν μόνο και μόνο για να την ρίξουν στο κρεβάτι. «Δίνω μάχη για να έχω φίλους του αντίθετου φύλου. Όπως πολλοί άντρες, έτσι και ο Πιρτς, πιστεύει ότι με προσεγγίζουν χρησιμοποιώντας το… τέχνασμα της φιλίας, για να κάνουν σεξ μαζί μου» είπε στην Daily Mail.

Πέφτει κανείς από τα σύννεφα για τον Πιρς Μόργκαν; Μάλλον όχι. Άλλωστε πριν από μερικά χρόνια είχε ευχηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Σίλια Ουόλντεν για τα γενέθλιά της, λέγοντας «χρόνια πολλά στη σύζυγό μου Σίλια, την πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου». Γιατί τυχερή; Μα φυσικά επειδή ήταν παντρεμένη μαζί του.

Πιρς Μόργκαν, ο ορισμός του παλιού αρσενικού.

Only in

Ο Πούτιν χειραγώγησε τον «εγωισμό και τις ανασφάλειες» του Τραμπ, λέει πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ

Ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ Χ.Ρ. Μακμάστερ ισχυρίζεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επηρέαζε πολύ τον Ντόναλντ Τραμπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024