Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Κάμαλα Χάρις: Το Chloé κοστούμι που φόρεσε έκρυβε ένα μήνυμα

Κάμαλα Χάρις: Το Chloé κοστούμι που φόρεσε έκρυβε ένα μήνυμα

Το χρώμα του outfit που επέλεξε η Κάμαλα Χάρις έγινε αντικείμενο συζήτησης. Η επιλογή δεν ήταν τυχαία.

Η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφια πρόεδρος για το 2024, Κάμαλα Χάρις, έκανε μια εμφάνιση – έκπληξη στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών στο Σικάγο, επιλέγοντας ένα κοστούμι από τον οίκο Chloé. Το γεγονός ότι επέλεξε κοστούμι για ακόμη μία φορά φυσικά δεν αποτελεί έκπληξη αλλά ότι δοκίμασε μία διαφορετική απόχρωση από ότι την έχουμε συνηθίσει έχει να μας πει πολλά.

Η συγκεκριμένη στυλιστική επιλογή, όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, κρύβει πολλά μηνύματα. Ο λόγος; Τον Αύγουστο του 2014, ο τότε Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είχε δεχτεί αρνητικά σχόλια και επιθέσεις από τους Ρεπουμπλικάνους και τους συντηρητικούς, καθώς σε συνέντευξη Τύπου φόρεσε ένα ανοιχτόχρωμο κοστούμι. Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι η ενδυματολογική επιλογή του έδειχνε έλλειψη σοβαρότητας απέναντι σε σημαντικά ζητήματα που διαπραγματευόταν σε εκείνη τη συνάντηση.

Η Κάμαλα Χάρις, λοιπόν, θέλει να δείξει ότι δεν την φοβίζουν τα επικριτικά σχόλια και έχει προσωπική άποψη. Το καφέ Chloé κοστούμι της έστειλε πολλά μηνύματα και το πιο σημαντικό χωρίς καν να μιλήσει.

Η παρουσία της σε όλη την προεκλογική διαδικασία δείχνει ότι έχει ισχυρή θέση αλλά και μία μοναδική προσωπικότητα με στυλ. Λατρεύει τα κομψά κοστούμια, τις statement καρφίτσες και τα αξεσουάρ. Όλες οι επιλογές της επιθυμεί να έχουν ένα μήνυμα, ακόμη και οι στιλιστικές. Η Χάρις χρησιμοποιεί το στυλ ως εργαλείο για να ενισχύσει τις πολιτικές της θέσεις, όπως έκανε ακριβώς έκανε και με την τελευταία της εμφάνιση.

Δεν είναι τυχαίο που δείχνει μία ιδιαίτερη αδυναμία στα κοστούμια καθώς αποπνέουν δυναμισμό και κομψότητα, ενώ ενισχύουν την ισχυρή της παρουσία. Συνήθως προτιμά κοστούμια σε μαύρο, γκρι ή μπλε αλλά όπως είδαμε μπορεί να κάνει και εξαιρέσεις αν το κρίνει σημαντικό.

Η Χάρις ενσωματώσει κομμάτια που μεταφέρουν μηνύματα, δημιουργώντας έτσι μία σύνδεση της μόδα με την κοινωνία.

Only in

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Πέριν: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ»

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (21/08) ο Γκόρτνον Πέριν για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024