Η Alter Ego Media, επεκτείνει το περιεχόμενο του In.gr με νέες υπηρεσίες που απογειώνουν την εμπειρία των χρηστών.

Το In.gr, ένα από τα σημαντικότερα μέσα του ομίλου και διαχρονικό σημείο αναφοράς στους τομείς της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, εγκαινιάζει νέα τμήματα στην πλατφόρμα του, ενισχύοντας την αλληλεπίδραση και την ποιότητα ψυχαγωγίας που προσφέρει. Αναλυτικά, οι νέες προσθήκες περιλαμβάνουν:

  • inGames: Μια νέα ενότητα που προσφέρει τρεις κατηγορίες παιχνιδιών, καλύπτοντας όλες τις προτιμήσεις και ηλικίες:

-Ελληνικά Παιχνίδια: Προβάλουν την ελληνική δημιουργικότητα με μοναδικές ψηφιακές εμπειρίες για τους χρήστες.

-Mini Games: Σύντομα και διασκεδαστικά παιχνίδια για γρήγορη ψυχαγωγία.

-Παιχνίδια Ρόλων: Για τους λάτρεις των σύνθετων και αφηγηματικών παιχνιδιών, με επικές περιπέτειες σε φανταστικούς κόσμους.

Η ανάπτυξη και υλοποίηση της νέας αυτής υπηρεσίας πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εταιρεία Lazyland, η οποία διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία στον τομέα των online παιχνιδιών.

  • inTickets: Μια ειδική σελίδα όπου οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται για πολιτιστικές εκδηλώσεις και να αγοράζουν εισιτήρια απευθείας από την ιστοσελίδα. Αυτή η νέα υπηρεσία, σε συνεργασία με την εταιρεία More, ενισχύει τη δέσμευση του In.gr στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες των χρηστών στην καθημερινότητά τους.

Ο Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας, Γενικός Διευθυντής Στρατηγικής, Τεχνολογίας & Ανάπτυξης της Alter Ego Media, δήλωσε: «Με την εισαγωγή των inGames και inTickets, επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας πέρα από την παραδοσιακή ενημέρωση και ψυχαγωγία και ερχόμαστε πιο κοντά στο όραμα μας για μια πιο πλούσια και ολοκληρωμένη εμπειρία για τον χρήστη. Έτσι, ενισχύουμε τη δέσμευση μας για τον μετασχηματισμό μας σε ένα διεθνώς ανταγωνιστικό Media Tech Group.»

Ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, Διευθυντής Ψηφιακών Μέσων του Ομίλου, πρόσθεσε: «Στην Alter Ego Media συνεχώς εξελισσόμαστε και επενδύουμε σε νέες υπηρεσίες, εστιάζοντας στην καλύτερη δυνατή εμπειρία του χρήστη. Οι νέες αυτές προσθήκες, θα ενισχύσουν τον ρόλο του In.gr ως κορυφαίου προορισμού για ενημέρωση και ψυχαγωγία στην Ελλάδα».

#AlterEgoMedia #inGr #inGames #inTickets

Σχετικά με την Alter Ego Media

Η Alter Ego Media είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός Όμιλος Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Με περισσότερους από 1.100 εργαζομένους, αποτελεί ταυτόχρονα τον μεγαλύτερο παραγωγό περιεχομένου στην Ελλάδα.

Στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου περιλαμβάνονται ο πρώτος σε τηλεθέαση τηλεοπτικός σταθμός MEGA, τα εμβληματικά και ιστορικά ειδησεογραφικά μέσα ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ και OΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ. Σημείο αναφοράς για την Αlter Ego Media αποτελεί η μεγαλύτερη ελληνική διαδικτυακή πύλη ΙΝ.GR. Ο Όμιλος κατέχει επίσης τον ραδιοφωνικό σταθμό MY RADIO, την εταιρεία παραγωγής ALTER EGO STUDIOS και την εταιρεία περιεχομένου MORE MEDIA.

Με όχημα το πάθος για υπεύθυνη ενημέρωση, πολυφωνία αλλά  και ποιοτική ψυχαγωγία, η Alter Ego Media επενδύει διαρκώς σε νέες τεχνολογίες και μετασχηματίζεται σε ένα διεθνώς ανταγωνιστικό Media Tech Group.