Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας αλλαγών. Αντί για μια μελαγχολική, αγχωτική περίοδο, το φθινόπωρο θα μπορούσε να σηματοδοτεί μια νέα αρχή, μια ευκαιρία για να βάλουμε σε τάξη όλα όσα σκεφτήκαμε και να φτιάξουμε ένα σχέδιο δράσης για να τα πετύχουμε.

Το νέο τεύχος του Vita που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 25 Αυγούστου με το Βήμα, επικεντρώνεται σε όσα μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας, και να μας χαρίσουν ενέργεια, καλύτερη υγεία και ψυχολογία.

– Ώρα για αλλαγή, ξεκινώντας πρώτα από τον εαυτό μας.
– Restart στην υγεία μας, με τις κατάλληλες ιατρικές συμβουλές.
– Μαθαίνουμε να προστατεύουμε την καρδιά μας, και ενημερωνόμαστε για τα φάρμακα, τις θεραπείες και τις απαραίτητες εξετάσεις με τις οποίες μπορούν να διαγνωσθούν εύκολα και με ακρίβεια οι καρδιοπάθειες.
– Φροντίζουμε να διώξουμε τη φθινοπωρινή μελαγχολία βάζοντας νέους στόχους.
– Υιοθετούμε υγιεινές διατροφικές συνήθειες που θα μας δώσουν ενέργεια και δύναμη, όλη την επόμενη περίοδο.

Και όπως πάντα συνεντεύξεις με πρόσωπα αγαπημένα που έχουν πολλά να μοιραστούν μαζί μας:

-Στο εξώφυλλό μας η Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλάει για τα δικά της ξεκινήματα. Για τη μητρότητα που ήρθε πολύ νωρίς στη ζωή της, για τους λόγους που την οδήγησαν στην ψυχοθεραπεία, για το σώμα της, τη διατροφή της και όλες τις πηγές σωματικής και ψυχικής ευεξίας της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Vita

-Η Μαρία Μάρκου, η μυστηριώδης Γυναίκα με τα Μαύρα από τηλεπαιχνίδι του MEGA «The Chase» ντύνεται στα λευκά, φωτογραφίζεται για το Vita και μιλά για όσα τη αφορούν. Τις γνώσεις της, τη δυνατή της μνήμη, τη γυμναστική, το ποδόσφαιρο, τη μουσική και για πολλά ακόμα.

-Ο Μιχάλης Σαράντης, από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της γενιάς του ξεδιπλώνει στο Vita τις πτυχές της προσωπικότητάς του και μιλά για την οικογένεια, την υποκριτική, αλλά και τα άλλα πάθη του, τις εσωτερικές του αναζητήσεις και τα προσεχή σχέδιά του.

Ο Μιχάλης Σαράντης στο Vita