Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Αντηλιακά με χρώμα για την φροντίδα της επιδερμίδας

Αντηλιακά με χρώμα για την φροντίδα της επιδερμίδας

Επιλέξτε το κατάλληλο για την επιδερμίδα σας.

Beauty balm ή Color Control; Αν αναζητάτε την τέλεια επιδερμίδα, ειδικά τώρα που το πρόσωπο σας είναι ηλιοκαμένο τότε θέλετε το προϊόν βάσης να απλωθεί στο δέρμα όσο καλύτερα γίνεται και η βάση να είναι λαμπερή, φυσική και ενυδατική.

Μια κρέμα ΒΒ κάνει ότι δηλώνει το όνομά της, δηλαδή λειτουργεί σαν Βeauty Βalm και πέρα από την κάλυψη όμως, παρέχει αντηλιακή προστασία, ενυδάτωση και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Οι κρέμες CC, από την άλλη, προσφέρουν όλα τα skincare οφέλη μιας BB κρέμας και εστιάζουν περισσότερο στο color correction – αυτό σημαίνουν τα αρχικά της – και στην απαλλαγή από τις διχρωμίες, ειδικά τώρα που η επιδερμίδα σας είναι μαυρισμένη.

Όποια κρέμα και αν επιλέξετε όμως θα πρέπει να είστε σίγουρες ότι ταιριάζει στο πρόσωπο σας και σας προσφέρει και την κατάλληλη αντιηλιακή προστασία.

Άλλωστε τα αντηλιακά προσώπου έχουν την τιμητική τους το καλοκαίρι και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να λείπουν από την καθημερινή σας περιποίηση.

Εμείς συγκεντρώσαμε αντηλιακά προσώπου, ΒΒ και CC κρέμες που αποτελούν την ιδανική βάση για το μακιγιάζ σας.

Αντηλιακό Προσώπου Frezyderm Sun Screen Velvet SPF30 με Χρώμα 50ml
Μια πρωτοποριακή διάφανη αντηλιακή προστασία προσώπου με μοναδική καλλυντική συμπεριφορά και άριστη εφαρμογή μ’ ένα άγγιγμα. Χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology η μοναδική σύνθεσή του αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, προσφέρει ματ όψη για 6 ώρες απορροφώντας το σμήγμα και απαλύνει την όψη των ρυτίδων.

Η διάφανη, μη λιπαρή υφή του δεν αφήνει λευκή χροιά και το καθιστά άριστη βάση για μακιγιάζ. Προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο.

Aντηλιακή Κρέμα Προσώπου Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Spf50+ με Χρώμα 40ml

Η Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Tinted Light είναι μια αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα και δείκτη προστασίας SPF50, σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση.

Η σύνθεσή της περιλαμβάνει τεχνολογία προστασίας από την UV-Age, προσφέροντας ολοκληρωμένη προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου.

Αντηλιακό Προσώπου Intermed Luxurious Silk Cover BB Compact 01 Light SPF50 12gr
BB υψηλής αντηλιακής προστασίας σε compact μορφή. Περιέχει ευρέος φάσματος αντηλιακά φίλτρα για την προστασία από την UVA και την UVB ακτινοβολία, ενώ απλώνεται απαλά πάνω στο δέρμα για να δώσει εξαιρετική κάλυψη και φυσική ματ εμφάνιση μεγάλης διάρκειας.

Η σύνθεση του είναι εμπλουτισμένη με Νιασιναμίδη και Υαλουρονικό Νάτριο, τα οποία συμβάλλουν στη ρύθμιση του σμήγματος και στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Αντηλιακό Προσώπου Shiseido Sports BB Compact Αδιάβροχο SPF50 με Χρώμα Medium 12gr
Διατηρήστε το δέρμα σας άψογο ακόμη και όταν ασχολείστε με αθλητικές δραστηριότητες τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. H πούδρα BB σε μορφή compact SPF 50+ Shiseido Sun Care Sports εξασφαλίζει την απόλυτη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία όταν αθλείστε ή ασχολείστε με άλλες υπαίθριες δραστηριότητες.

Επιπλέον, εξομαλύνει όλες τις ατέλειες του δέρματος και το αφήνει καθαρό και απαλό σαν βελούδο.

Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Korres Κόκκινο Σταφύλι SPF50 με Χρώμα 50ml

Αντηλιακή κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής με εκλεπτυσμένες πέρλες για άμεση φυσική λάμψη και προστασία του δέρματος από τη φωτογήρανση. Ενισχυμένη με καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα Κόκκινου Σταφυλιού και μίγμα βιταμινών, βοηθά στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και πανάδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο.

Η ΚORRES συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος με στόχο την επαναφύτευση των θαλάσσιων λιβαδιών Ποσειδωνίας στις ελληνικές θάλασσες, συμβάλλοντας στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και στη βελτίωση της υγείας των θαλάσσιων οικοσυστημάτων.

Αντηλιακό Προσώπου Lancome Soleil SPF50 με Χρώμα 50ml

Συνδυάζοντας τις προηγμένες προστατευτικές λειτουργίες μιας αντηλιακής κρέμας υψηλής προστασίας, με την τελειοποίηση ενός ελαφρύ Foundation, η Lancôme δημιουργεί την 1η κρέμα Sun BB.
Δημιουργημένη από τον αποκλειστικό συνδυασμό ενός προηγμένου ευρέος συστήματος φίλτρων UVA-UVB, της Βιταμίνης Ε, μιας πολυτελούς τριλογίας ελαίων και διορθωτικών χρωστικών, προσφέρει στο δέρμα μια διπλή δράση.

Μέρα με τη μέρα, το δέρμα θρέφεται με βαθιά ενυδάτωση, εξομαλύνεται και προστατεύεται, αποκαλύπτοντας ένα φωτεινό και ομοιόμορφο μαύρισμα, με σατέν τελείωμα και εξαιρετική λάμψη!

Αντηλιακή Λοσιόν Προσώπου La Roche Posay Anthelios UVmune 400 Tinted Fluid SPF50 με Χρώμα 50ml
ANTHELIOS UVMUNE 400 INVISIBLE FLUID SPF50+: Με MEXORYL400, το πιο αποτελεσματικό αντηλιακό φίλτρο κατά των πιο επιβλαβών ακτίνων UV: ULTRA ΜΑΚΡΕΣ UVA*.

Απόλυτη προστασία (UVB + UVA + ULTRA ΜΑΚΡΕΣ UVA) κατά της βαθιάς κυτταρικής βλάβης. Δοκιμασμένο σε ευαίσθητο, αντιδραστικό και μη ανεκτικό δέρμα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, όλους τους φωτότυπους.
CC Cream Youth Lab / Complete Ενυδατική Ημέρας για Λιπαρές & Μικτές Επιδερμίδες SPF30 40ml

Καλυπτική σύνθεση ολικής αναδόμησης, με αντηλιακή προστασία, για το λιπαρό δέρμα. Η νέας τεχνολογίας CC Complete Cream SPF 30 Combinattion / Oily Skin είναι πολυδραστική ενυδατική κρέμα με χρώμα, που εξασφαλίζει ομοιόμορφη κάλυψη, ρυθμίζει τη λιπαρότητα και ταυτόχρονα, δίνει στη λιπαρή επιδερμίδα το επιθυμητό ματ αποτέλεσμα.

Η ενισχυμένη σύνθεσή της περιέχει το φυτικό εκχύλισμα Uniluchent, που δίνει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα, βιταμίνη PP για ενυδάτωση και ρύθμιση των επιπέδων μελανίνης και υψηλή προστασία από τη UV ακτινοβολία και τις ελεύθερες ρίζες.

Κρέμα Προσώπου Uriage Roseliane CC Light Tint 40ml

Πλούσιο, κρεμώδες balm που αναστέλλει τους βασικούς παράγοντες που προκαλούν ερυθρίαση/ροδόχρου νόσο, προστατεύει το αγγειακό σύστημα του δέρματος και περιορίζει τους επιβαρυντικούς παράγοντες. Προσφέρει αμέσως αίσθηση άνεσης στο δέρμα αφήνοντάς το απαλό, ενυδατωμένο σε βάθος και καταπραϋμένο.

Νέα πατέντα που κατατέθηκε από τα Δερματολογικά Εργαστήρια της Uriage και συνδυάζει το σύμπλοκο TLR2-Regul και το σύμπλοκο SK5R (Specific-Kallikrein-5-Regulator), για να ρυθμίσει τη δραστηριότητα της Καλλικρείνης-5 -ενός ενζύμου που προκαλεί φλεγμονή και αγγειακή προβλήματα- και να προσφέρει εξαιρετικά αποτελεσματική καταπραϋντική δράση.

Κρέμα Προσώπου Garnier SkinActive BB Medium 50ml

Η κρέμα ΒΒ για μικτές/λιπαρές επιδερμίδες συνδυάζει πολλά οφέλη για την επιδερμίδα σας.

Η ελαφριά υφή και η πολυλειτουργική σύνθεση καθιστούν αυτήν την κρέμα ΒΒ ιδανική για καθημερινή χρήση, προσφέροντας ολοκληρωμένη φροντίδα και κάλυψη για μια υγιή και φυσικά λαμπερή επιδερμίδα.

Κρέμα Προσώπου Clinique Age Defence BB Cream #03 SPF30 40ml
Προστατεύει από τις uv ακτινοβολίες, με δείκτη προστασία spf 30 ενώ παράλληλα δρα καταπολεμώντας τις ατέλειες.

Ανήκει στην κατηγορία των BB (Blemish Balm) creams, είναι δηλαδή μια κρέμα με χρώμα, η οποία μαζί με την ενυδάτωση προσφέρει και μια ελαφριά κάλυψη, απαλύνοντας ατέλειες και ερυθρότητα.

BB Cream Caudalie Vinocrush Ενυδατική Shade 3 30ml

Καταπραϋντική Κρέμα Ημέρας με Υαλουρονικό Οξύ, Νιασιναμίδη & Φυσικές Χρωστικές 30ml – Shade 3 Η Skin Tint Vinocrush διορθώνει την επιδερμίδα και της χαρίζει ομοιόμορφο τόνο ενώ παράλληλα αναδεικνύει τη φυσική της ομορφιά.

Καθώς απλώνεται, οι ενθυλακωμένες χρωστικές φυσικής προέλευσης γίνονται ένα με την επιδερμίδα σας, αποκαλύπτοντας μια απόλυτα ταιριαστή απόχρωση με τον τόνο της για αψεγάδιαστο και εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα.

Γαλάκτωμα Προσώπου Avene Hydrance BB Rich 24ωρο Ενυδατικό Ημέρας με SPF30 για Ξηρές Επιδερμίδες κατά των Ατελειών 40ml

Η Hydrance Optimale Hydratant perfecteur de teint Riche ενδείκνυται για το ευαίσθητο αφυδατωμένο ξηρό και πολύ ξηρό δέρμα : Τραβήγματα, αισθήματα έλλειψης άνεσης, θαμπό δέρμα χωρίς λάμψη.

Έχει διακριτικό χρώμα για να ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες, προσφέρει βέλτιστη ενυδάτωση και όμορφη και λαμπερή όψη τελειοποιώντας το χρώμα του δέρματος. Προστατεύει το δέρμα από τις βλαπτικές επιδράσεις των UV.

Όποιο προϊόν και αν επιλέξετε θα το βρείτε στο SHOFLIX.gr όπως και όλες τις κρέμες προσώπου για να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας.

Κάντε τις αγορές σας από την πλατφόρμα και η κρέμα σας θα φτάσει γρήγορα και άμεσα στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Μάλιστα θα τα παραλάβετε με δωρεάν μεταφορικά, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα στην κατηγορία Υγεία & Ομορφιά.

Only in

Live streaming: Ελλάδα – Λετονία

Δείτε σε live streaming την αναμέτρηση της Εθνικής Kορασίδων κόντρα στη Λετονία για τις θέσεις 9-16 του Eurobasket U16 από το κανάλι της FIBA στο YouTube

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024