Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Νέα Αριστερά: Η Ζωή Ράπτη γλεντούσε ενώ η Αττική φλεγόταν – Οφείλει να παραιτηθεί

Νέα Αριστερά: Η Ζωή Ράπτη γλεντούσε ενώ η Αττική φλεγόταν – Οφείλει να παραιτηθεί

Η Νέα Αριστερά ζητεί η υφυπουργός Ανάπτυξης Ζωή Ράπτη να παραιτηθεί - «Γλεντούσε ενώ καιγόταν η Αττική, οφείλει να παραιτηθεί», αναφέρει η κοινοβουλευτική ομάδα

Η Ζωή Ράπτη γλεντούσε ενώ καιγόταν η Αττική, τονίζει η Νέα Αριστερά, προσθέτοντας ότι η υφυπουργός Ανάπτυξης οφείλει να παραιτηθεί.

Όπως τονίζει η Νέα Αριστερά, επικαλούμενη δημοσίευμα του dnews.gr, «μια ημέρα μετά το ξέσπασμα της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Αττική κι ενώ ακόμα οι φλόγες έκαιγαν ανεξέλεγκτες η υφυπουργός ανάπτυξης κ. Ράπτη το γλεντούσε σε σκάφος που έκανε κρουαζιέρα στην Αστυπάλαια».

Κατά την κοινοβουλευτική ομάδα, «η προκλητική και δίχως ενσυναίσθηση συμπεριφορά στελεχών της κυβέρνησης δεν είναι κάτι πρωτοφανές. Δεν θα δεχθούμε όμως ότι είναι και κανονικότητα».

Καταληκτικά η Νέα Αριστερά υπογραμμίζει πως «η κυρία Ράπτη που χθες συνόδευσε μάλιστα τον πρωθυπουργό στο σόου στην Πεντέλη οφείλει άμεσα να καταθέσει την παραίτηση της».

Δείτε βίντεο:

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του dnews.gr, το συμβάν έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης 13 Αυγούστου σε ένα από τα σκάφη που κάνουν κρουαζιέρα στις δυσπρόσιτες παραλίες της Αστυπάλαιας.

Η υφυπουργός Ανάπτυξης φέρεται, κατά το ρεπορτάζ, να επιβιβάστηκε στο σκάφος που αριθμούσε περίπου 50 επιβαίνοντες, μαζί με μία ακόμα φίλη της και με την παρέα μίας αιρετής από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Σημειώνεται ότι επρόκειτο για δεύτερο ανάλογο περιστατικό που έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά την αποκάλυψη του in σχετικά με τον γλεντζέ υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Βασίλη Οικονόμου, όπου διασκέδαζε ενώ η εκλογική του περιφέρεια, η Ανατολική Αττική, έδινε μάχη με τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν πάνω από 100 σπίτια.

Only in

Live streaming: Ελλάδα – Λετονία

Δείτε σε live streaming την αναμέτρηση της Εθνικής Kορασίδων κόντρα στη Λετονία για τις θέσεις 9-16 του Eurobasket U16 από το κανάλι της FIBA στο YouTube

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024