Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ για αποδοκιμασίες σε Άδωνι: Καλό θα είναι να συνηθίζουν στην κυβέρνηση την οργή του κόσμου

ΣΥΡΙΖΑ για αποδοκιμασίες σε Άδωνι: Καλό θα είναι να συνηθίζουν στην κυβέρνηση την οργή του κόσμου

«Οι αυθόρμητες εκδηλώσεις “λατρείας” προς Άδωνι Γεωργιάδη και Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο κι αν προσπαθούν να τις αγνοήσουν αποτελούν μια πραγματικότητα», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Η οργή του κόσμου για το διαλυμένο κράτος που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ξεχειλίζει» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε ανακοίνωσή του που συνοδεύεται από βίντεο με τις άγριες αποδοκιμασίες κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πεντέλη, αλλά και του Άδωνι Γεωργιάδη στη Λέρο.

«Οι αυθόρμητες εκδηλώσεις “λατρείας” των κατοίκων τη Λέρου προς τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, όπως και οι χθεσινές στην Πεντέλη προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο κι αν … προσπαθούν να τις αγνοήσουν από την κυβέρνηση αποτελούν μια πραγματικότητα» υπογραμμίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «καλό θα είναι να τη συνηθίζουν τα κυβερνητικά στελέχη».

Και καταλήγει τονίζοντας καυστικά ότι «η οργή του κόσμου για το διαλυμένο κράτος που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ξεχειλίζει και ούτε οι κάτοικοι της… Γροιλανδίας δεν πιστεύουν πια τις εξαγγελίες των “αρίστων”.

Μετά από τις έντονες αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο πρωθυπουργός, ακολούθησαν αυτές που δέχτηκε ο υπουργός Υγείας. Το νοσοκομείο της Λέρου έχει μεγάλες ελλείψεις προσωπικού και όπως είχε δηλώσει πρόσφατα ο δήμαρχος του νησιού Τιμόθεος Κωττάκης «ένα απλό γεγονός ιατρικό, δηλαδή μία ρήξη σπλήνας ή μία περιτονίτιδα, εάν δεν υπάρχει αναισθησιολόγος ώστε να μπει ένα χειρουργείο, δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος να επιβιώσει. Δεν μπορούμε να ζούμε με κίνδυνο της υγείας μας για απλές ιατρικές πράξεις που δεν μπορεί να γίνουν».

Ο πρόεδρος της ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών του νησιού, στις αρχές Αυγούστου είχε δηλώσει ότι «είναι οι τεράστιες ελλείψεις προσωπικού που για μένα στο ιατρικό αγγίζουν περίπου το 70% των θέσεων του οργανογράμματος, για το νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό αγγίζουν το 40% επίσης. Και βέβαια δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν εξαιτίας αυτού του προβλήματος δεκάδες έκτακτα περιστατικά».

Ο κ. Γεωργιάδης επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λέρου όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με θέμα τη λειτουργία του Νοσοκομείου. Στη σύσκεψη αυτή συμμετείχαν ο Υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Χρήστος Ροϊλός, ο Διοικητής του Γ.Ν. Λέρου Νικόλαος Φανιός, οι Βουλευτές Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας, Βασίλειος Νικόλαος Υψηλάντης, Μίκα Ιατρίδη καθώς και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λέρου και εκπρόσωποι των εργαζομένων.

Only in

Ο Πούτιν χειραγώγησε τον «εγωισμό και τις ανασφάλειες» του Τραμπ, λέει πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ

Ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ Χ.Ρ. Μακμάστερ ισχυρίζεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επηρέαζε πολύ τον Ντόναλντ Τραμπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024