Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Χάρης Μαμουλάκης: Το προσωπικό στοίχημα του Μητσοτάκη για τον ΒΟΑΚ, έχει χαθεί – Η Κρήτη πληρώνει το τίμημα

Χάρης Μαμουλάκης: Το προσωπικό στοίχημα του Μητσοτάκη για τον ΒΟΑΚ, έχει χαθεί – Η Κρήτη πληρώνει το τίμημα

Ο Χάρης Μαμουλάκης επανέρχεται στο ζήτημα του ΒΟΑΚ

Στις «καθυστερήσεις και παρατάσεις στο τμήμα Χανιά – Χερσόνησος του ΒΟΑΚ, όπως και στο σύνολο του έργου», αναφέρεται σε δήλωσή του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης.

«Σίριαλ του ΒΟΑΚ»

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Μια ακόμη παράταση για να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός στο τμήμα Χανιά – Χερσόνησος έρχεται να προστεθεί στο σίριαλ του ΒΟΑΚ, έτσι όπως τα έχει «καταφέρει» η κυβέρνηση της ΝΔ και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όλοι θυμόμαστε τις δηλώσεις του το 2019 από το Ηράκλειο, όταν έλεγε ότι ο ΒΟΑΚ είναι έργο πρώτης, μεγάλης, εθνικής αναπτυξιακής προτεραιότητας για τη ΝΔ. Όλοι θυμόμαστε την φιέστα του 2021 στα Χανιά, όπου μαζί με τον τότε υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή παρουσιάστηκε το δήθεν σχέδιό τους για τον ΒΟΑΚ.

Όλοι θυμόμαστε ότι απαξίωναν τα πολλά και σημαντικά που έγιναν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων και την εκκίνηση του διεθνή διαγωνισμού έπειτα από πολλά χρόνια κωλυσιεργίας των προηγούμενων κυβερνήσεων, τα οποία στη συνέχεια ακολούθησαν.

Και όλοι βλέπουμε σήμερα, το 2024, ότι τίποτα δεν έχει γίνει. Ο ΒΟΑΚ παραμένει στις μακέτες και τα βίντεο με τα οποία η κυβέρνηση της ΝΔ παραπλάνησε τους Κρητικούς. Και το προσωπικό στοίχημα του Κ. Μητσοτάκη, όπως είχε χαρακτηρίσει ο ίδιος τον ΒΟΑΚ, έχει χαθεί. Η Κρήτη όμως πλήρωσε και πληρώνει το τίμημα. Οι πολίτες της Κρήτης έχασαν και χάνουν πολλά περισσότερα».

Only in

Ο Μητσοτάκης «έσβησε» το επιχειρησιακό φιάσκο, είδε σημάδια «επιτυχίας» και πόνταρε στην ατομική ευθύνη

Πιστή στο δόγμα της ατομικής ευθύνης η κυβέρνηση διακινεί στοιχεία για τα ακαθάριστα οικόπεδα και την εξάπλωση της φωτιάς στις περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024