Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Αλόνσο: «Να εκμεταλλευτούμε τους χώρους κόντρα στη Λανς»

Αλόνσο: «Να εκμεταλλευτούμε τους χώρους κόντρα στη Λανς»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Αστέρα Τρίπολης, για το ματς με τη Λανς, αλλά και για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Φακούντο Πελίστρι.

Ο Παναθηναϊκός μετρά αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι με τη Λανς στα πλέι οφ του Conference League και ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για όσα περιμένει να δει από την ομάδα του.

Παράλληλα, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην ήττα-σοκ από τον Αστέρα Τρίπολης ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει ο Φακούντο Πελίστρι.

«Ο Πελίστρι είναι εδώ και θα δούμε αν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε, ενδεχομένως αύριο ή στον επόμενο αγώνα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όσα είπε ο Αλόνσο

Για τη διαχείριση του αποτελέσματος με τον Asteras AKTOR: «Η Κυριακή ήταν απογοητευτική για εμάς και δεν θέλουμε να επαναληφθεί. Όμως ό,τι έγινε έγινε, το αυριανό είναι άλλη ιστορία. Ήταν για εμάς ένα μάθημα ώστε να βελτιωνόμαστε. Το παιχνίδι με τη Λανς είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο. Δεν αποτελεί δικαιολογία αν η κλήρωση θα μπορούσε να ήταν πιο επιεικής. Ο αντίπαλος είναι ισχυρός αλλά κι εμείς θεωρούμε ότι μπορούμε να απαντήσουμε στο ίδιο επίπεδο».

Για τη σύγκριση Λανς με Άγιαξ: «Η δομή της ομάδας είναι παρεμφερής. Η Λανς είναι μια ομάδα με πολλή ένταση και αρκετά πιο physical. Ο Ιωαννίδης είπε ότι ο Άγιαξ έχει πολλή τεχνική ποιότητα, όμως η Λανς όταν επιτίθεται το κάνει με κάθετες μπαλιές και χρησιμοποιώντας πολλούς παίκτες. Αυτό που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε είναι οι χώροι που ίσως δημιουργηθούν, αλλά γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ικανοί να φτάσουμε μέχρι την αντίπαλη εστία, αυτή είναι η πρόκληση».

Για το αν έχει στόχο να αλλάξει πλάνο σε σχέση με τον Άγιαξ: «Ο στόχος είναι να μην αλλάξουμε πλάνο. Θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο ως ίσος προς ίσο και να είμαστε πρωταγωνιστές ελέγχοντας τον αγώνα. Όπως είπα και πριν τον Άγιαξ, εξαρτώνται πολύ τα πράγματα από αυτό που έχει να σου προτείνει ο αντίπαλος. Η Λανς είναι μία ομάδα που πιέζει πάρα πολύ. Άρα πρέπει κι εμείς να έχουμε πίεση όταν επιλέξουμε να επιτεθούμε κατά του αντιπάλου. Θα κοιτάξουμε 100% να είμαστε οι πρωταγωνιστές και να παίξουμε όπως με τον Άγιαξ».

Για το πάθος που έδειξε η ομάδα με τον Άγιαξ και το αν θα χρειαστεί κάτι ανάλογο: «Το πάθος έχει να κάνει με τον τρόπο που το αισθάνεσαι και το ζεις. Εγώ δεν είμαι απλά προπονητής γιατί μου αρέσει το ποδόσφαιρο, αλλά γιατί έχω πάθος γι’ αυτή τη δουλειά. Όταν εργάζομαι σε μία ομάδα, κοιτάζω πάντα να εκπροσωπήσω και τους φιλάθλους. Διοτί εμείς δεν εκπροσωπούμε μόνο τον σύλλογο, αλλά και τον κόσμο που έχει. Οι φίλαθλοι δεν θέλουν μόνο η ομάδα να κερδίζει, αλλά ο προπονητής και οι παίκτες να δίνουν το 100% σε κάθε αγώνα. Στους δύο αγώνες που παίξαμε με τον Άγιαξ, οι φίλαθλοι μας χειροκρότησαν και γι’ αυτό αφιερώσαμε τον δεύτερο αγώνα σε αυτούς».

Για τον Πελίστρι: «Ο Πελίστρι είναι εδώ και θα δούμε αν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε, ενδεχομένως αύριο ή στον επόμενο αγώνα. Ο παίκτης είναι έτοιμος, είχα συνομιλία μαζί του και έκανε πολύ καλή φυσική προετοιμασία στη Γιουνάιτεντ. Είχε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα διακοπών επειδή έπαιξε στο Copa America. Oι περίοδοι δουλειάς εκεί δεν είναι ίδιοι με αυτές εδώ. Άρα θα πρέπει να τον προσαρμόσουμε στο δικό μας πλάνο. Θα ζητήσω υπομονή, όπως και στην περίπτωση του Τετέ, μέχρι να γίνει αυτό».

Only in

Ο Πούτιν χειραγώγησε τον «εγωισμό και τις ανασφάλειες» του Τραμπ, λέει πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ

Ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ Χ.Ρ. Μακμάστερ ισχυρίζεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επηρέαζε πολύ τον Ντόναλντ Τραμπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024