Ο Άρης θέλει να ολοκληρώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις κινήσεις ενίσχυσης που απομένουν για να συμπληρώσει το ρόστερ του. Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων έχουν καταθέσει συγκεκριμένη οικονομική πρόταση στον Μουνίρ Ελ Χανταντί. Περιμένει την απάντηση του Μαροκινού μεσοεπιθετικού, όμως, αυτό δεν σημαίνει οτι είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζουν.

Αν ο Ελ Χανταντί δεν απαντήσει μέσα στις επόμενες μέρες, ή αν απαντήσει αρνητικά, τότε ο Άρης θα στραφεί στον Σέρχιο Αραούχο.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ, άλλωστε, βρίσκονται όλο αυτό το χρονικό διάστημα σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Αργεντινό επιθετικό, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Ο παίκτης φαίνεται διατεθειμένος, σύμφωνα με πληροφορίες, να έρθει στη Θεσσαλονίκη, ενώ φαίνεται οτι οι δύο πλευρές έχουν βρει κοινό σημείο επαφής, σε ότι αφορά το οικονομικό μέρος της συνεργασίας τους.

Υποψήφιος για βασικός ο Φαμπιάνο

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα (21/8) η προετοιμασία του Άρη για τη σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, ενώ υποψήφιος για μια θέση στην ενδεκάδα είναι και ο Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δεν πήρε χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Ατρόμητο, έχοντας, όμως, πλέον στα πόδια του προπονήσεις, διεκδικεί τη θέση του παρτενέρ του Μπράμπετς.

Ακόμα, ο Μάντζιος είναι πιθανόν να συμπεριλάβει για πρώτη φορά στην αποστολή επίσημου αγώνα τον Σίστο. Ο Δανός μεσοεπιθετικός έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στη γάμπα και συμμετείχε σε μεγάλο μέρος της χθεσινής προπόνησης.

Στην περίπτωση, μάλιστα, που ο Σίστο δεν αντιμετωπίσει ενοχλήσεις στις επόμενες προπονήσεις, δεν αποκλείεται ακόμα και να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Οι Φετφατζίδης και Ντιαντί, επίσης, διεκδικούν τη θέση στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο προπονητής του Άρη μπορεί να υπολογίζει για το ματς στις Σέρρες τον Νταρίντα, που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του. Αντίθετα, παραμένουν τιμωρημένοι οι Ζουλ και Σουλεϊμάνοφ.