Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Έρχεται στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Τζόναθαν Γκόμες

Έρχεται στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Τζόναθαν Γκόμες

Στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ αναμένεται σήμερα το βράδυ (21/8) ο 20χρονος Αμερικανός πλάγιος μπακ, Τζόναθαν Γκόμες.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του ακραίου αμυντικού, Τζόναθαν Γκόμες, στον ΠΑΟΚ.

Ο 20χρονος Αμερικανός, με καταγωγή από το Μεξικό, μπακ αναμένεται να βρίσκεται το βράδυ της Τετάρτης (21/8), στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», μέσω Μονάχου, για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο».

Την περασμένη σεζόν έπαιξε δανεικός στην Μιράντες, στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και μέτρησε 39 ματς, 1 γκολ και 4 ασίστ.

Τόμας: «Πιστεύω πολύ στο γκρουπ – Μου αρέσει ο ανταγωνισμός με Τσάλοφ, Τισουντάλι»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο (22/8, 20.30) την Σάμροκ Ρόβερς στο γήπεδο της Τούμπας και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην League Phase του νέου Europa League. Ο Μπράντον Τόμας μίλησε στην συνέντευξη τύπου του παιχνιδιού και αναφέρθηκε σε αρκετά πράγματα, όπως στην μεταγραφή του Κουλιεράκη, αλλά και τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην θέση του φορ πλέον, με τους Τισουντάλι και Τσάλοφ.

Αναλυτικά όσα είπε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Μπράντον Τόμας:

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα κυρίως ψυχολογικά και πως αντιμετωπίζει το παιχνίδι με την Σάμροκ:

«Η ομάδα είναι πολύ καλά, ολοι οι παίκτες, όλη η πόλη θέλαμε να πάμε στο Champions League αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Υπάρχει μια απογοήτευση μετά τον αποκλεισμό αλλά και το Europa League είναι μια εξαιρετική προοπτική για το κλαμπ, που είναι μια διοργάνωση με μεγάλες ομάδες. Πρέπει να διατηρήσουμε την φιλοδοξία μας και τα όνειρα μας. Μετά είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι που τελικά το κερδίσαμε και τώρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την νίκη για κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Europa League. Η ομάδα θα ειναι έτοιμη για να παίξει σε υψηλό επίπεδο και στο αυριανό παιχνίδι».

Για το αν ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε φάση αναδόμησης παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες εινα σχεδόν ίδιοι με πέρσι:

«Η προηγούμενη χρονιά ήταν εξαιρετική για εμάς και φέτος στα πρώτα ματς κάναμε κάποια λάθη. Έχουμε την ίδια λογική σε φάση άμυνας, ακόμα και με τα αυτά τα λάθη που ειναι κάπως φυσιολογικό για την αρχή μιας νέας σεζόν. Οι καινούργιοι παίκτες πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, στα όσα ζητάει ο προπονητής. Ειναι η αλήθεια οτι εμένα προσωπικά μου αρέσει να πιέζω τον αντίπαλο ψηλά και να τρέχω για να κλεψουμε την μπάλα, αλλά ο κάθε παίκτης ειναι με το δικό του διαφορετικό στυλ. Θα χρειαστεί κάποιος χρόνος, γιατί υπάρχουν παίκτες που εναι μαζί μας 2-3 εβδομάδες. Έχουν έρθει παίκτες με ποιότητα και θα μας βοηθήσουν, με την πάροδο του χρόνου θα γινόμαστε καλύτεροι. Ειμαι σίγουρος ότι θα γινει ξανά μια καλή ομάδα και θα τα πάμε καλά και φέτος».

Για την Σάμροκ Ρόβερς: «Για να είμαι ειλικρινής, έχω δει όσα μας έδειξε ο προπονητής. Παίζουν πιο άμεσο ποδόσφαιρο, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σίγουρα. Για να βρίσκονται εδώ σημαίνει ότι ειναι μια καλή ομάδα. Πρέπει εμείς να δουμε πρώτα τον εαυτό μας, να είμαστε 110% έτοιμοι και να μπούμε στο γήπεδο για να πάρουμε την νίκη. Ειναι μια κλασική βρετανική ομάδα και γνωρίζουμε όλοι ότι θα ειναι μια δύσκολη αναμέτρηση».

Για την έλευση του Τσάλοφ και του Τισουντάλι στην ομάδα που παίζουν και αυτοί στην επίθεση: «Πάντα το λέω ότι όσοι παίκτες έρχονται στον ΠΑΟΚ βοηθούν για να ανέβει ο ανταγωνισμός. Ειναι ποιοτικοί παίκτες οι Τσάλοφ και Τισουντάλι. Μου αρέσει να υπάρχει υψηλός ανταγωνισμός στην ομάδα, όσο πιο καλός ανταγωνισμός υπάρχει, τόσο καλύτερα θα πάει η ομάδα. Γνωρίζετε ποιος είμαι και ξέρετε οτι δύο χρόνια εδώ παίζω μόνο για την ομάδα. Έχω σκοράρει κάποια γκολ, συνολικά 24 γκολ όσο είμαι εδω δεν ειμαι μόνο για να… τρέχω. Είναι δυο παίκτες με μεγάλη ποιότητα και κυρίως είναι πολύ καλά παιδιά, οι πρώτες επαφές μας αυτό μου έδειξαν. Είμαι σίγουρος ότι θα ανεβάσουν το λέβελ ποιότητας στην ομάδα και θα ενταχθούν άμεσα για να μας βοηθήσουν σε όλα τα επίπεδα».

Για την μεταγραφή του Κουλιεράκη στην Βόλφσμπουργκ: «Πρώτα από όλα του εύχομαι να είναι τυχερός, να είναι υγιής που είναι και το πιο σημαντικό για όλους τους παίκτες. Είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή του, αλλά ταυτόχρονα είναι στεναχωρημένος που χάνουμε έναν τέτοιο παίκτη, ένα παιδί πολύ ταπεινό που έκανε πολλά πράγματα στο γήπεδο, υπάρχουν αποχωρήσεις και πρέπει να προχωράμε μπροστά. Είναι μια πολύ σημαντική και για τον «Κούλιε» και για τον σύλλογο γενικότερα. Ήταν πολύ σημαντικός για την μάδα, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ξεκινήσαμε μαζί στην ομάδα, εγώ ως μεταγραφή, αυτός ως άνοδο από την δεύτερη ομάδα. Έχει μπροστά του μια εξαιρετική προοπτική στο πρωτάθλημα που θα πάει. Του εύχομαι καλή επιτυχία».

Only in

Ο Μητσοτάκης «έσβησε» το επιχειρησιακό φιάσκο, είδε σημάδια «επιτυχίας» και πόνταρε στην ατομική ευθύνη

Πιστή στο δόγμα της ατομικής ευθύνης η κυβέρνηση διακινεί στοιχεία για τα ακαθάριστα οικόπεδα και την εξάπλωση της φωτιάς στις περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024