Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέρεται να είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει τα περιθώριά της για να αποκτήσει τον Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό.

Ο Φώτης Ιωαννίδης εξακολουθεί να είναι πρωταγωνιστής σε μεταγραφικά σενάρια

Τις τελευταίες ώρες η Σπόρτινγκ εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Βίτορ Ρόκε από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο και αυτή η προσπάθεια έχει εμπόδια.

Μάλιστα ο ίδιος ο τεχνικός διευθυντής των Πορτογάλων έχει ταξιδέψει στην Βαρκελώνη προκειμένου να κάνει ο ίδιος την διαπραγμάτευση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου.

Ο Ρόκε βέβαια φαίνεται πως προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του εντός Ισπανίας και συγκεκριμένα στη Μπέτις, η οποία ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της με τη μορφή δανεισμού.

Δουλεύει και τις δύο περιπτώσεις

Το θέμα είναι ότι ο Ιωαννίδης παραμένει στο προσκήνιο για την Σπόρτινγκ, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ που παρουσίασε ο διευθυντής της πορτογαλικής εφημερίδας «Record», Μπερνάρντο Ριμπέιρο.

Όπως αναφέρει, η πορτογαλική ομάδα δουλεύει και τις δύο περιπτώσεις, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ιωαννίδης είναι η βασική επιλογή για την ενίσχυση της επίθεσης και υπάρχει ελπίδα ότι ο Παναθηναϊκός θα μπει σε διαπραγμάτευση μετά τις 29 Αυγούστου, δηλαδή μετά τη ρεβάνς με τη Λανς στα πλέι οφ του Conference League.